Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Koç burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

Nuray Sayarı’dan Koç burcu 1-8 Nisan haftalık yorumu!

tarafından ker_def

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının 1 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen bölümünün konuğu ünlü astrolog Nuray Sayarı oldu.

Halkın dilinden burçların haftalık durumlarını net şekilde anlatan Nuray Sayarı, 1-8 Nisan haftası için önemli detaylar verdi. Burcunuz size ne diyor? Aşk, para, kariyer ve sağlık konularında detaylar veren Nuray Sayarı, Koç burcu için önemli detaylar aktardı. Videodan bu detayların tamamını izleyebilirsiniz.

Nuray Sarayı’nın bilgilerinin özeti ise şöyle:

Sevgili Koçlar, bilinçaltınızdaki kaygılarınızı düşünmekten yorgun düştüğünüz bir dönemin sonuna geldik. Bu hafta Merkür’ün Retro hareketini tamamlaması ile birlikte siz de geçmişte yaşadığınız anılarınızın üzerinizde yarattığı etkiden kurtulabilirsiniz. Aslında kaygı ve korkulardan kurtulmak yerine aklınızla bunların üzerine giderek çözmenizden bahsetmek daha doğru olacaktır. Kalbinizi kıran eski ilişkilerinizin etkisinden kurtulmak için doğru bir haftadasınız.Haftanın sonuna doğru, yakın arkadaşlarınız, kardeşleriniz ve akrabalarınızla iletişiminizin sıklığı artabilir. Gereksiz yorumlar yapmaktan uzak durmanız lehinize olacaktır.