Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Koç burcu için aşk ve iş hayatında aman dikkat uyarısı!

Nuray Sayarı’dan Koç burcu için aşk ve iş hayatında aman dikkat uyarısı!

tarafından ker_def

Beyaz TV’de ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programında konuşan ünlü astrolog Nuray Sayarı, KOÇ burcu için çok önemli bir mesaj verdi.

“Güneş tutulması koçların hayatında iş yapmak, para kazanmak konusunda güzel gelişmeler yaşanabilir. Düşünmeden adımlar atmayın. İş teklifleri alabilirler. Bu fırsatları iyice araştırarak kabul ettikleri taktirde yeni atılımlara ve yatırımlara sahip olacaksınız. Lütfen hızlı ve endişeyle bir anda kararlar alıp, vermeyin. Siz siz olun her şeyi ve zamanı iyi değerlendirin. Yeni gelen teklifleri araştırma yaparak kabul edin.

Aşk hayatınızda biraz dikkatli olmalısınız. İlişkiniz şahane ve yolunda gidiyor olabilir, ihmalci davranabilir veya düşünmeden konuşmalar yapabilirsiniz. Dokuz kere düşünün ve bir kere söyleyin. Endişeyle iş hayatında hata yapabilirsiniz. Yatırımlarda ve planlarda araştırmacı olacaklar. Bunu yapmazsanız para kaybedebilirsiniz.

Dikkatli olurlarsa gelirlerini artırabilirler. Dikkat etmezseniz kar edeceğinizi düşünürken zarar edebilirsiniz.

Mars koç burcunda ve gücünüze güç kattığıız kendi gezegeniniz sizinle. Planlı olduğunuz takdirde, size duyulan güven çok artacak.

Aşk hayatınızda düşünerek konuşun. Kalbiniz boş ise yeni kişilerle ansızın karşılaşabilir ve büyük aşklara açılablirisiniz.

Çocuğunuz koç burcu ise yei bir partner bulabilir, aileye uygun mu diye vesveseli davranabilirsiniz. Tanımadan peşin hüküme varmayın. Çözülmeyi bekleyen sorunlarınız tamamen çözülecek. Hayattan beklentilerinize konsantre olacağınız bir dönemdesini.

Aile ve akrabalık ilişkilerinde çekişmeler ve kavgalar yoğun yaşanabilir. Kendinize ait olmayan problemlerle karşı karşıya iseniz adil olun, ayırım yapmayın. Sorun ne ise, nasıl çözümleyebilirim demekten başka bir sorumluluk almayın. Akrabalarla ilişkilerde arlarında problem yaşayanlar varsa onlara karşı dinleyici olun, arabulucu olun. Kimsenin şikayetini kimseye taşımayın.”