Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, haftalık TERAZİ burcu yorumunda dengeli olmanızı öneriyor!

Nuray Sayarı, haftalık TERAZİ burcu yorumunda dengeli olmanızı öneriyor!

tarafından ker_def

Nuray Sayarı’dan Ocak ayının ilk haftası için TERAZİ burcuna önemli tavsiyelerde bulundu.

Nuray Sayarı Beyaz TV’de Hayatta Her Şey Var programına katıldı. Nur Viral’in sunuculuğunu yaptığı programda ünlü astrolog haftalık olarak burç yorumları yaptı.

Nuray Sayarı’dan Terazi burcu için 2019 yılının ilk haftası bazında yorumlar geldi:

“Terazi duygularında ve düşüncelerinde yılın ilk haftasında hep dengeli hareket edip, dengeli hareketler sergilemesi lazım. Değişken duygular ve düşüncelerden arınmaya özen göstermeniz lazım.Hiç beklemediğiniz gelirleri elde edeceğiniz bir yıl olacak. Sözünüzü dinletmek sizin için çok önemli. İşinizde, kariyerinizde sözünüz dinlenecek ve itibar kazanacaksınız.

Aşk hayatınızda mutlu olmak istiyorsanız değişken ve dengesiz davranmakdıktan sonra mutlu olmak sizin elinizde.

Terazi duygularında denge problemi yaşayan burçtur. Teraziler bu yıl gezegenlerin kombinasyonu nedeniyle aşk hayatınızda mutlu olmak istiyorsanız; duruşunuzu, düşüncelerinizi, konuşmalarınızı lütfen dengeli tutun. Dengesiz tavır ve davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Hiçbir şeyi mesele haline getirmeyin. Günlük yaşamınızda zorluklarla karşı karşıya kalsanız bile yılmadan çalışıp üreteceğiniz bir yıl.

Sadece aşkta mutlu olmak istiyorsanız verdiğiniz sözlerin arkasında durun, dengeli bir duruş sergileyin. Dengesizlik yapmayın.

Beklenmedik gelirleri elde edecekler. Fırsatların yılın ilk 3 ayında karşınıza çıkmasıyla cesaretli şekilde hareket etmelisiniz. Bu durumunda hem kariyerlerinizde yüceleceksiniz hem gelişiminizi tamamlayacasınız hem de iyi para kazanacaksınız.

Dengeli olursanız müthiş bir aşk yılı. Verilen sorumlulukları almaktan çekinmezseniz kazancınızın arttıkça arttığının farkında olacaksınız. İlişki hayatınız bozulursa bu sizin çalışma performansını da olumsuz yönde etkileyecek. Bu durumda talihsizlikleri kendi başınıza hayatınıza çekmiş olacaksınız.

Ayrılık yaşadıysanız eski eş, eski sevgili geri dönebelir. Hırsla ve ego ile acı çektirmek için şans vermeyin.

Sağlık konusunda psikolojinizi güçlü tutmanız ve denge sahibi olmanız gerekiyor.

Dengeli olmazsanız her şey karman çorman olabilir.”