Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’nın merak uyandıran yorumu;”Terazi Burcu tüm bağımlılıklarından kurtuluyor!”

Nuray Sayarı’nın merak uyandıran yorumu;”Terazi Burcu tüm bağımlılıklarından kurtuluyor!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı,  Beyaz TV’de yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” programında yaptığı haftalık burç yorumları ile dikkat çekiyor. Sayarı,” Terazi burcu için bu hafta şifalanma haftası” dedi ve ekledi; ” Sevgili Teraziler, kendilerinde sevmedikleri alışkanlıkları değiştirme haftasındalar. Tüm bağımlılıklarından arınıp şifalanacaklar. Kendilerini böylece psikolojik anlamda daha güçlü ve mutlu hissedecekler ve iş hayatlarında inanılmaz bir enerji kazanacaklar. İşsiz Terazilerin bu hafta önüne çok güzel iş fırsatları gelebilir, muazzam güzel imkanlara sahip olabilirler”

Nuray Sayarı aşk hayatı ve sağlık konusunda ise Terazi burcuna şu uyarılarda bulundu; “Sevgili Teraziler, aşk hayatınız partnerinize yaptığınız haksızlıklar yüzünden karışabilir, hayatınızdaki kişiyi suçlayıcı tavırlar sergilemeyin, ilişkinizin enerjisini bozmayın, bu hafta kulağınıza çok dedikodu gelebilir bunlara inanmayın. Sağlık konusunda ise lütfen sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin, kendi kendinize teşhiş koymaktan vazgeçerek doktara gidin” dedi.