Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’nın Yay Burcuna tavsiyesi dikkat çekti!

Nuray Sayarı’nın Yay Burcuna tavsiyesi dikkat çekti!

tarafından sevda

Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında her hafta burç yorumları yapan ünlü astrolog Nuray Sayarı Yay burcu için şunları söyledi;

Sevgili Yaylar, bu hafta bazı olayları irdelemenizin zamanı geldii, ikili ilişkilerinize veya çocuklarınızla alakalı konulara odaklanabilirsiniz. Evli Yaylar bu hafta ‘biz’ olmaya, partnerinizi suçlamamaya özen gösterin yoksa ilişkinizde büyük kaoslar yaşayabilirsiniz. Kalbi boş olan Yay burcu, karşılaşacağınız eski sevgililerinize dikkat edin! Bu hafta size, bitirdiğiniz ilişkilerinize şans vermemenizi öneriyorum. İçsel huzurunuzu bozabilecek hiç bir biten ilişkiyi hayatınıza sokmayın bu eş, sevgili, dost veya komşunuz da olabilir, pişman olursunuz!

Parasal konularda isteklerinizin gerçekleşmesine az kaldı, istediğiniz geliri elde edeceksiniz. Muhteşem finansal imkanlara sahip olacaksınız, artan maddi imkanlarla birlikte gelecekte ki yatırım planlarınızı da listeleyebilirsiniz. Kalbi boş Yaylar kısa süre içerisinde evliliğe dönüşecek muhteşem aşklara adım atabilirler. Sağlığınız da  iyi tadını çıkarın.