Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay bile ‘Haydaaa’ dedi! Kefaret’in yeni bölümünde şoke eden gelişme!

Nurgül Yeşilçay bile ‘Haydaaa’ dedi! Kefaret’in yeni bölümünde şoke eden gelişme!

tarafından zk zk

TElevizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazar akşamları yayınlanan Kefaret dizisi, ilginç gelişmelere sahne olmaya devam ediyor! Dizide kızları Elif’i bulduklarını düşünen Ahmet ve Meltem’in hala kuşkuları var ama Meltem’in bir sözü ise herkesin aklını karıştıracak cinsten! 9. bölümü yarın (17 Ocak) akşam yayınlanacak olan dizide, herkesi şaşırtacak yeni olaylar söz konusu.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrolünde oynadıkları dizide Zeynep ve Ahmet’in kızları Elif konusu iyice sarpa sarıyor! Sinan’ın Sude’nin kızları olduğunu bilmesine karşın Zeynep hala bu durumdan haberdar değil. Sinan, gerçek Elif’in aslında Cansu olduğu görüşünde. Ahmet de zaten aynı şeyi düşünmüştü.

Şimdilik bu durum bir muamma ama Meltem, bu kez çok şaşırtan bir hamle yaparak yeni bölümde Ahmet ve Zeynep’i şaşırtacak bir teklifte bulunuyor! “Ahmetçim, sen emin misin, bu kızın senin kızın olduğuna? Ahmet de DNA testi yaptırsın” sözleri şoke edecek!

Nurgül Yeşilçay’ın da fragmanı instagram’dan paylaşarak “Haydaa” yorumunu yapması, dizinin takipçilerini daha da meraklandırdı. Hakikaten duygulara tercüman olan Yeşilçay’ı bile şaşırtan durum, izleyiciyi sarsacak bir bölümün geldiğinin de habercisi!

Nurgül Yeşilçay bile 'Haydaaa' dedi! Kefaret'in yeni bölümünde şoke eden gelişme! 7

Yeni bölüm özeti ise şöyle:

Zeynep, Ahmet’e neden Elif’in bulunduğu haberini gizlediğini anlatırken Meltem de yaptıklarının ortaya çıkması korkusu ile zor anlar yaşamaktadır.

Arzu abisinin kirli geçmişinin kalıntılarından kurtulmaya uğraşırken Sinan, Cansu’nun Zeynep’in gerçek kızı olduğunu ispatlamaya çalışmaktadır.

Zeynep bir yanlış anlama sonucu kopma noktasına geldiği Sinan’la yüzleşirken birbirlerine gerçek duygularını açma fırsatı bulurlar.

Ahmet, Elif’le ayrı geçen yıllarının açığını kapatmaya kararlıdır ve Zeynep’in bütün itirazlarına rağmen çiftliğe yerleşir.

Meltem bu birlikteliği ne olursa olsun engellemeye kararlıdır ve çok riskli bir adım atar.

İşte 9. bölüm 2. fragmanı: