Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay, biraz ayıp olmadı mı? Ünlü oyuncu, Mahalleden Arkadaşlar filminin setinden bakın ne paylaştı?

Nurgül Yeşilçay, biraz ayıp olmadı mı? Ünlü oyuncu, Mahalleden Arkadaşlar filminin setinden bakın ne paylaştı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Show TV’de yayınlanan Gülperi dizisinin final yapmasının ardından Nurgül Yeşilçay, yaz aylarında bir sinema filmi için kamera karşısına geçti.

Güldür Güldür Show’da rol alan Alper Kul ile birlikte ‘Mahalleden Arkadaşlar’ isimli bir komedi filminde başrol oynayan Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde dizinin setinden yayınladığı bir fotoğrafta Antep’ten baklava ısmarladıklarını söylemişti.

Baklavalar gelince Yeşilçay, instagram hesabından, biraz da takipçilerinden özür dileyerek bu fotoğrafı yayınladı:

Nurgül Yeşilçay, biraz ayıp olmadı mı? Ünlü oyuncu, Mahalleden Arkadaşlar filminin setinden bakın ne paylaştı? 8

“Biliyorum çok ayıp ediyorum ama setin hali budur” notuyla fotoğrafı paylaşan Nurgül Yeşilçay, baklavayı ısmarladığı yerin etiketini de fotoğrafına ekledi.

Yeşilçay, bir kaç gün önce bu paylaşımı yapmıştı:

Nurgül Yeşilçay, biraz ayıp olmadı mı? Ünlü oyuncu, Mahalleden Arkadaşlar filminin setinden bakın ne paylaştı? 9

Mahalleden Arkadaşlar filmi hakkında: 

‘Kardeş Payı’, ‘Düğün Dernek’, ‘İşler Güçler’, ‘Çalgı Çengi’ gibi yapımların senaristi ve yönetmeni ve Selçuk Aydemir’in kitabından uyarlanacak olan ‘Mahalleden Arkadaşlar’ın çekimleri başladı.

Film, tabletlerin, akıllı telefonların olmadığı, çocukların ‘çocuk’ olduğu, ‘çocuk gibi’ oynadığı, gerçek arkadaşlığın keşfinin vurgulandığı 90’lı yılların mahalle kültürünü anlatıyor.

Projede mahallenin örnek delikanlısı olan Gürbey karakterine hayat verecek Emre bey , Aydemir’in annesi İlknur’u Nurgül Yeşilçay canlandırırken, babası Ekrem’i ise Alper Kul oynayacak.

Yeşilçam tadında çekilecek olan yapımda Murat Akkoyun’lu ve Yılmaz Gruda gibi isimlerde kamera karşısına geçecek. Çekimleri Tuzla’da yapılan filmin yeni sezonda vizyonda olması bekleniyor.