Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay evde delirdiğini söyleyip harika işler yaptı!

Nurgül Yeşilçay evde delirdiğini söyleyip harika işler yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yaptığı resimleri sergi olarak Balat’ta hayranlarının beğenisine sundu ama koronavirüs nedeniyle tüm toplu mekanların kapatılması kararından da etkilendi.

Ünlü oyuncu şimdilerde evinde vakit geçiriyor. Evde kaç gündür kaldığını hatırlamadığını vurgulayan Yeşilçay, “Bugün evde 7. Gün mü? 8. Gün mü? 6 mı hatırlamıyorum. Günler birbirine girdi. Ben pek memnunum! En sevdiğim kişilerle en sevdiğim yerdeyim” diyerek evindeki atölyesinden bir video yayınladı.

Anneler ve babalar için büyük bir hizmette bulunduğunu belirterek çocukların beğeneceği bir çalışmanın videosunu yayınlayan oyuncu, “Vallahi en çok çocuklu analara üzülüyorum bu dönemde! Evlatları evde zapt etmek çok zor oluyor biliyorum! Ipad versen eline vicdan azabı! Ben de girdim atölyeye size yardımcı olacak çocukla eğlenceli vakit geçireceğiniz aktiviteler hazırladım” diyerek videosunu yayınladı.

Yeşil suratlar yapan oyuncu, çocukların bu tür çalışmalara bayıldıklarını da belirtti. Ünlü oyuncu, “Evde kal Türkiyem” diyerek de dışarı çıkmama tavsiyesi verdi.