Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay, Ezgi Mola’dan önce Safiye olmuş! Acun Ilıcalı’nın da parmağı var!

Nurgül Yeşilçay, Ezgi Mola’dan önce Safiye olmuş! Acun Ilıcalı’nın da parmağı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay hakkında pandemi döneminde Vahşi Şeyler isimli dijital dizi projesinde rol alacağı ile ilgili bilgiler yayınlanmıştı. Aslında projenin çekildiğini biliyor muydunuz? Hikayesi de çok ilginç…

Nurgül Yeşilçay, temizlik hastası birisini canlandırdığı. Aynı Ezgi Mola gibi. Ünlü oyuncu Masumlar Apartmanı dizisinden önce yani Haziran ayında bu dizide rol aldı ve çekimler de tamamlandı.

Aslında Ezgi Mola’dan önce benzer bir rolü Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı ortaya çıktı. Yeşilçay, bu projeyi de Acun Ilıcalı’nın yeni yıl ile birlikte duyuracağı Exxen isimli platforma sattıklarını açıkladı. Oyuncu, Ezgi Mola’yı da konuşmasında övdü.

Fox TV’de yayınlanacak Kefaret dizisine hazırlanan Nurgül Yeşilçay, Vahşi Şeyler isimli mini dizisi için şu detayları anlattı:

“Dijitaldekini biz Haziran’da çektik. Biz pandemi döneminde hazırladık onu. Biz onu çektik, bitirdik zaten. Acun’un dijital kanalına, Exxen’e sattık. O bir komedi. Obsesif kompulsif denen bir şey var. Temizlik hastası. Şu anda Ezgi (Mola) da oynuyor aynı şeyi. Ama biz daha önce yaptık. Bakın Haziran’da yaptık bunu. Ezgi de çok iyi oynuyor, muhteşem oynuyor.”

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.