Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay, Kefaret’in küçük oyuncularını topladı ve ortaya bu manzara çıktı!

Nurgül Yeşilçay, Kefaret’in küçük oyuncularını topladı ve ortaya bu manzara çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, şu sıralar Fox TV’de Pazar akşamları yayınlanan yeni dizisiyle gündemde. Oyuncu, Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile başrolünü paylaştığı dizide, Zeynep isimli kızı kaçırılan acılı bir anneye hayat veriyor. Dizideki dramatik sahnelerin yanı sıra kimi eğlenceli anlar da izleyenleri kasvetli havadan uzaklaştırıyor.

Sevile dizi, Pazar akşamlarının yeni alternatifi olarak merakla izleniyor. Heyecanlı bölümleriyle izleyiciye ilginç sürprizler de yaşatan dizide, izleyenlerin çoğu zaman tahmin etmekte zorlandığı gelişmeler yaşanıyor.

Hikayesi ile dizinin takipçilerinin beğenisini toplayan dizide, bir annenin yaşadığı zor durumlar ekrana getirilirken, kamera arkasında ise daha eğlenceli anlar yaşanıyor.

Sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden birisi olan Nurgül Yeşilçay, esprili paylaşımlarıyla takipçilerini de çok güldürüyor zaman zaman. Oyuncu, oğlu Nejat ve arkadaşları ile ‘ergenler’ diyerek tiye aldığı paylaşımlarıyla da eğlenceli içerikler sunuyor.

Bu kez dizinin küçük oyuncularını yanına aldı ve aşağıdaki paylaşımı yaptı. Kefaret dizisinin küçük oyuncuları ile poz veren oyuncu “Benimkiler” notunu düştü.

Bu sürpriz fotoda dizide Cansu’yu oynayan Bahar Ece Yılmaz, Sude’yi oynayan Lavinya Ünlüer, Can’ı oynayan Göktan Oktay Göztepe ve Melis’i oynayan Senay Dede yer alıyor..

Nurgül Yeşilçay, Kefaret'in küçük oyuncularını topladı ve ortaya bu manzara çıktı! 7