Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay Kefaret’te ‘Evet’ dedi, sevgilisi itiraz etti! Nur Fettahoğlu, uzanmış, sereserpe!

Nurgül Yeşilçay Kefaret’te ‘Evet’ dedi, sevgilisi itiraz etti! Nur Fettahoğlu, uzanmış, sereserpe!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu anda ikisi de farklı kanalların dizileriyle ekranda. Nur Fettahoğlu ve Nurgül Yeşilçay, dizilerin, sinema filmlerinin aranılan ismi, başarılı oyuncuları. Dizilerin iki yıldızı, hayranları tarafından sosyal medyadan da ilgiyle takip edilen ünlüler arasında yer alıyorlar.

Nurgül Yeşilçay, şu sıralar Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisi ile ekrana gelmekte. Nur Fettahoğlu ise Star TV’nin Kağıt Ev dizisinde oynuyor. Şimdi iki oyuncunun son instagram paylaşımlarına bir göz atalım…

Nur Fettahoğlu, Erdal Beşikçioğlu ile başrolünü paylaştığı dizide yine övgü dolu yorumlar alıyor. Her oynadığı rolle izleyenlerin gönlünü bir kez daha fetheden, oyunculuğu ile büyük beğeni alan bir isim.

Yakın zamanda Levend Veziroğlu’ndan ayrıldı. Kızı Elisa ile pozlarını zaman zaman paylaşıyor. Sade, mütevazi bir hayat süren oyuncu, esprili kişiliğini de instagram’da zaman zaman gösteriyor.

Oyuncu, son olarak sabah uyanıp bir türlü yataktan kalkamıyor olmanın mahmurluğu ile aşağıdaki pozunu paylaşmış.

“Kalktım -madım” notuyla durumunu anlatan oyuncunun paylaşımı aşağıda…

Nurgül Yeşilçay Kefaret'te 'Evet' dedi, sevgilisi itiraz etti! Nur Fettahoğlu, uzanmış, sereserpe! 8

Kefaret dizisi finale giderken, Mert Fırat’ın oynadığı Sinan ve Nurgül Yeşilçay’ın hayat verdiği Zeynep evlendi. Dizinin yayınlanan son bölümündeki nikah sahnesini instagram’da paylaşan Yeşilçay’ın sevgilisi Necati Kocabay, duruma esprili bir ironi kondurmuş!

Dizideki nikahta evliliğe ‘evet’ diyen Yeşilçay’ı etiketleyen Kocabay, “Ne demek evet?” notuyla sevgilisine gönderme yapıyor. Nurgül Yeşilçay da bu esprili durumu kendi instagram sayfasına taşıdı…

Nurgül Yeşilçay Kefaret'te 'Evet' dedi, sevgilisi itiraz etti! Nur Fettahoğlu, uzanmış, sereserpe! 9