Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay yeni dizi kararında yine aynı tercihte bulundu!

Nurgül Yeşilçay yeni dizi kararında yine aynı tercihte bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay yeni bir dizide yer almak için Pastel Film ile anlaşma yaptı. Geçen sezon Kefaret isimli dram yapımında başrolde yer alan oyuncu Fox TV ekranında izleyici karşısına çıkmıştı.

Ünlü oyuncu kendisine gelen projeler arasında henüz ismi netleşmeyen projeyi kabul etti ve bu yeni dizi yine Fox TV ekranında yayınlanacak. Nurgül Yeşilçay’ın aynı ekranda yeni sezonda yine izleyici karşısına çıkacağı dizinin hazırlıkları devam ediyor.

Bir dram yapımı olması planlanan dizi için oyuncularla yapılan görüşmeler de olumlu şekilde devam ediyor. Görüşme yapılan ve anlaşma sağlanan isimlerden birisi Emre Kınay oldu… Ünlü oyuncu, tiyatro faaliyetlerinin yanı sıra yeniden bir dizide görev alacak. Emre Kınay, geçen sezon Ramo dizisinde Şerif karakterine hayat vermişti.

Titiz bir hazırlık sürecinin yaşandığı yeni dizi için yönetmen Deniz Dikilitaş ile anlaşma sağlandı ve teknik ekibin de oluşturulması sürüyor.

Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çekmesi beklenen projenin detayları henüz netleşmedi. Nurgül Yeşilçay hayranları oyuncunun nasıl bir karakter ve hikaye ile ekrana döneceğini merak ediyor.