Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay, yeni dizisi Gülperi başlamadan yine kaçmış!

Nurgül Yeşilçay, yeni dizisi Gülperi başlamadan yine kaçmış!

tarafından zk zk
Paramparça dizisinden sonra Muhteşem Yüzyıl’da oynayan ve bir süredir ekrandan uzak kalan Nurgül Yeşilçay, şimdilerde Star TV’de Geleceğin Starları programıyla ekranda yer alıyor.

Ancak yeni sezonda yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay, şimdilerde zor geçecek sezon öncesi enerji depoluyor.

Oğluyla birlikte diyar diyar gezen Nurgül Yeşilçay, şimdi de Barcelona’da ortaya çıktı. Her fırsatta İstanbul’dan kaçan Yeşilçay, anlaşılan henüz çekimler başlamadan gönlünce eğlenmek için fırsatları kolluyor…

Yeşilçay, esprili videoları, sokaklardan çektiği fotoğraflar ve görüntülerle sosyal medyada izleyenleriyle gittikleri yerleri paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Nurgül Yeşilçay, yeni dizisi Gülperi başlamadan yine kaçmış! 10

Sezonda ekrana gelecek dizisi tutarsa, koca bir sezonu sette geçirecek olan Nurgül Yeşilçay, çekimler başlamadan önce tatilin keyfini çıkarıyor. Show TV’de yayınlanacak ve Gülperi adını taşıyan dizide 3 çocuklu bir anneyi oynayacak olan Nurgül Yeşilçay’ın Timuçin Esen ile kamera karşısına geçeceği öğrenilmişti.

Yeşilçay, dizi için aynı zamanda fiziğini de düzgün tutabilmek adına bir süredir spor yapıyor. Sıkı bir sporla ve diyetle zayıflayan Yeşilçay, Barcelona’da İspanyolların pilavı Paella’yı da tatmadan edememiş.

İşte Nurgül Yeşilçay’dan Barcelona paylaşımları:

Nurgül Yeşilçay, yeni dizisi Gülperi başlamadan yine kaçmış! 11 Nurgül Yeşilçay, yeni dizisi Gülperi başlamadan yine kaçmış! 12 Nurgül Yeşilçay, yeni dizisi Gülperi başlamadan yine kaçmış! 13