Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay yıllar sonra yeniden sahnede! Ünlü oyuncu müjdeyi instagram hesabından verdi.

Nurgül Yeşilçay yıllar sonra yeniden sahnede! Ünlü oyuncu müjdeyi instagram hesabından verdi.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Cengiz Bozkurt ile baş rolü paylaştığı ‘Kim Bu Aile’ adlı sinema filminin çekimlerini yeni bitiren oyuncu Nurgül Yeşilçay şu sıralar, yıllar sonra yeniden tiyatro sahnesine çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Nurgül Yeşilçay’ı yıllar sonra sahneye döndüren, Afra Saraçoğlu’nu ise ilk kez tiyatroda izleyeceğimiz ‘Bir Barda Bir Gece’ adlı oyunun  provaları tüm hızıyla devam ederken Nurgül Yeşilçay heyecanını instagram hesabından da takipçileriyle paylaştı.

Nurgül Yeşilçay yıllar sonra yeniden sahnede! Ünlü oyuncu müjdeyi instagram hesabından verdi. 7

Nurgül Yeşilçay paylaşımına; ‘Bir Barda Bir Gece’ Das Das’da yazarak hayranlarına müjdeyi verdi. Nagihan Gürkan’ın yöneteceği oyun, kadınların her akşam başlayan elektrik kesintileri sırasında kayboldukları bir dünyada arkadaşını bulmak için bir bara giden lise öğrencisi ile barın tek çalışanı olarak kalan bir kadının arasındaki gerilimli ilişkiyi merkezine alacak.

Günümüze çok da uzak olmayan distopik bir dünyayı izleyenlere aktaracak olan ‘Bir Barda Bir Gece’26 Kasım’da DasDas’ta seyirciyle buluşacak. Oyunun bu sezonun iddialı oyunlarından biri olması bekleniyor. Oyuncu geçtiğimiz günlerde dünyada bir ilke imza atarak, 7 bölümlük mini dizisi Poz’u, NFT olarak satışa çıkarmıştı.