Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’dan Ezgi Mola ve Merve Dizdar için çok hoş iltifatlar!

Nurgül Yeşilçay’dan Ezgi Mola ve Merve Dizdar için çok hoş iltifatlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yeni sezonda Son Nefesime Kadar isimli dizinin başrolünde yer alacak. Yakında çekimleri başlayacak olan proje Fox TV’de yayınlanacak. Oyuncu geçen sezon da yine aynı ekranda Kefaret isimli dizide yer almıştı.

Son dönemde Afra Saraçoğlu ile birlikte tiyatroda Bir Barda Bir Gece isimli oyunla gündeme gelen Nurgül Yeşilçay, Altın Kelebek ödüllerinde de zarafeti ile dikkatleri çekmişti. Törende en iyi oyuncu ödüllerini; Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ezgi Mola’ya veren ünlü oyuncu hepsinin de bunu hak ettiklerini söyledi.

Nurgül Yeşilçay, “Çok güzel ödüller verdim. Çok hak ettiklerini düşünüyorum. Ben genel olarak piyasanın hak ettiğini düşünüyorum. Çünkü bir diziyi sırtlamak, o diziyi seyirciye sevdirmek gerçekten çok zor” açıklamasında bulundu.

Türk dizi sektörünün son yıllarda dijital projelerin de artması ile ne kadar büyük bir üretim yapmakta olduğunu herkes yakından görüyor. Sektörün gelişimi yurt dışına satışı yapılan projelerin sayısını da artırıyor. En önemli yapımlar arasında yer alan Masumlar Apartmanı’nda başrolde yer alan Ezgi Mola ile Merve Dizdar, başarılı performansları ile ödül kazandı.

Teşkilat dizisinde ise Serdar olarak izlediğimiz Çağlar Ertuğrul da yine Nurgül Yeşilçay’ın elinden başarısının karşılığı olan ödülü aldı. Her ikisi de TRT1’de ekrana gelen bu diziler milyonlarca izleyicileri ekran başına topluyor.

Nurgül Yeşilçay’ın da belirttiği gibi bir diziyi sırtlamak ve onu izleyiciye sevdirmek hiç de kolay bir iş değil.

Merve Dizdar ile Ezgi Mola bunu Masumlar Apartmanı dizisiyle başardı. Nurgül Yeşilçay, bu ikili için şunları söyledi: “Hem çok başarılılar hem çok cesurlar, çok güzeller, çok akıllılar. Hak eden başka çok arkadaşım vardı. Ama onlar da hak edenlerden birisiydi.”

Teşkilat’ta ise Çağlar Ertuğrul’un muhteşem aksiyon performansı ile ödül almasına kimse itiraz edemez.