Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay’ın beklenen yeni dizinin senaristi genç yaşta yaşamını yitirdi!

Nurgül Yeşilçay’ın beklenen yeni dizinin senaristi genç yaşta yaşamını yitirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, şu sıralarda Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Kefaret dizisinde başrolde bulunuyor. Oyuncu, Haziran ayı gibi yeni bir dizi çalışmasına başlamıştı. Hatta bir röportajında da Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye karakterine atıf yaparak, “Önce biz yaptık” diyerek temizlik hastası bir karaktere hayat verdiğini anlatmıştı.

Vahşi Şeyler isimli 20 dakikalık komedi dizisinin 1 Ocak 2021 tarihinde başlayacak olan Acun Ilıcalı’nın Exxen isimli platformunda yayınlanması bekleniyor.. İşte bu dizinin senaristi 42 yaşındaki Alpözgeren, arkadaşının evinde ölü bulundu…

Nurgül Yeşilçay ile birlikte Selim Bayraktar, Hazal Türesan ve Aytaş Tunç da dizinin kadrosunda bulunuyordu ve ilk sezonu da çekilmiş ve yayına hazırlanmıştı. Dizi evlilikleri bitme noktasına gelmiş bir çiftle psikologlarının ve bir pizzacının aynı evde mahsur kalması üzerine kurulu aksiyon dolu bir komedi yapımıydı…

Nurgül Yeşilçay'ın beklenen yeni dizinin senaristi genç yaşta yaşamını yitirdi! 7

Vahşi Şeyler isimli komedi dizisinin yeni bölümlerini yazmakta olan Alper Alpözgen’in bir arkadaşının evine gittiği ve kendini rahatsız hissederek uyuduğu ama uykusundan kalkamadığı ortaya çıktı.

Polis ve sağlık görevlilerine haber verilmesi üzerine inceleme başlatıldı. Savcının da olay yerinde inceleme yaptığı, ve ceset üzerinde herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtildi.

Alper Alpözgen’in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.