Ana sayfa Dizi Haberleri Siz bakmayın onların dizideki hallerine! Kefaret’in setinden esprileri Nurgül Yeşilçay patlattı!

Siz bakmayın onların dizideki hallerine! Kefaret’in setinden esprileri Nurgül Yeşilçay patlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay Fox TV’de Pazar akşamları yayınlanan Kefaret dizisi, konusu gereği dram bir dizi ve karakterlerin bir çoğu birbirlerinden hiç hazetmiyor! Karşı karşıya geldiklerinde kavgaları eksik olmayan karakterleri oynayan oyuncuların setteki halleri ise görülmeye değer… Esprili kişiliğiyle tanınan Nurgül Yeşilçay, her fırsatta kamera arkasını komediye bağlıyor!

Dizide kızı kaçırılan ve onu bulmak için yıllarca çırpınan, perişan olan bir anneyi oynuyor Nurgül Yeşilçay. Zeynep isimli kadının kocası Ahmet’i de Yurdaer Okur oynuyor. Mert Fırat ise yakışıklı polis Sinan rolünde. Dizinin ‘kötü kadını’ Meltem’i ise Özge Özacar oynamakta.

Dizinin setinden Nurgül Yeşilçay zaman zaman yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mutlu ederken, fotoğraflara ve videolara düştüğü notlarla da güldürüyor.

Siz bakmayın onların dizideki hallerine! Kefaret'in setinden esprileri Nurgül Yeşilçay patlattı! 11

Instagram hesabından yine setten fotoğrafları arka arkaya paylaşan oyuncu, kamera önünde durum ne kadar gergin olursa olsun, kamera arkasındaki eğlenceyi de paylaşımlarıyla ortaya koymakkta.

Siz bakmayın onların dizideki hallerine! Kefaret'in setinden esprileri Nurgül Yeşilçay patlattı! 12

Sette işlerin yolunda olduğunu, eğlenceli ve keyif alarak çalıştıklarını, birbirleriyle iyi anlaşan bir takım olduklarını da fotoğraflarıyla göstermekte Yeşilçay.

Siz bakmayın onların dizideki hallerine! Kefaret'in setinden esprileri Nurgül Yeşilçay patlattı! 13

Dizide birbirlerinden hiç hazetmeyen Ahmet-Meltem ve Zeynep üçgeninde ilerleyen dizi, sette ise eğlenceye dönüşen bir arkadaşlığa dönüşmüş.

Siz bakmayın onların dizideki hallerine! Kefaret'in setinden esprileri Nurgül Yeşilçay patlattı! 14

Nurgül Yeşilçay, Gülperi dizisinden sonra döndüğü ekranda yine beğenilerek izleniyor. Oyuncu, esprili kişiliğini de yaptığı paylaşımlara düştüğü notlarla bir kez daha göstermiş…

Siz bakmayın onların dizideki hallerine! Kefaret'in setinden esprileri Nurgül Yeşilçay patlattı! 15