Ana sayfa Güncel Haberler Nurgül Yeşilçay’ın oyuncu olma hikayesi tam bir film gibi!

Nurgül Yeşilçay’ın oyuncu olma hikayesi tam bir film gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com. / Detay – Nurgül Yeşilçay’dan İkinci Bahar dizisi ve Uğur Yücel hakkında büyük itiraf! Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, oyuncu olma hikayesini Hülya Koçyiğit’in TRT2’de yayınlanan Film Gibi Hayatlar programında açıkladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde tiyatro bölümünde okuyan Yeşilçay, 1. sınıfın yarı yıl tatilinde İstanbul’a geldi ve bir arkadaşı ile tesadüfen Uğur Yücel’in seçmelerine gitti. Yücel’in o dönemde palyaço seçmeleri yaptığını belirten Nurgül Yeşilçay, arkadaşının seçmelere katılacağını, kendisinin ise ona refakat ettiğini anlattı.

Nurgül Yeşilçay, Uğur Yücel’in orada kendisini gördüğünü ve bir deneme çekimi almak istediğini belirterek şöyle konuştu: “Arkadaşımla gittim. Uğur Yücel’in Yeşilbar’ı vardı, oraya gittik. Uğur Yücel beni gördüm. Bir film gibi gerçekten. İnanılmaz, benim hayatımda çok tesadüf var. “Sen ne yapıyorsun?” dedi. ‘Oyunculuk okuyorum’ dedim. ‘Senden video alabilir miyiz? dedi.”

O gün hiç makyaj yapmadığını belirten Nurgül Yeşilçay, Yücel’in asistanının kendisine makyaj yaptığını ve bir deneme çekimi gerçekleştirdiklerini belirtti. 1998-2001 yılları arasında yayınlanan ve 37 bölüm süren İkinci Bahar dizisi, Nurgül Yeşilçay’ın ilk oyunculuk deneyimiydi.

Yeşilçay, o günlerde çok zorlandığını belirtti ve bir de itirafta bulundu.

Nurgül Yeşilçay'ın oyuncu olma hikayesi tam bir film gibi! 8

Oyuncu şöyle konuştu:

“İkinci Bahar olduğunda beni aradılar. 400-500 kişi girmişti. Benim rolüm için belkide… Ben gazeteden takip ediyordum. Elim ayağım titriyordu. Çok zordu. O kadar acemiydim ki, hiçbir şey bilmiyordum. Uğur Yücel çok sertti. Biz hala Ozan (Güven) ile birlikte ‘Sen niye bize bu kadar kötü davrandın, biz daha çok küçüktük’ diyoruz.”

Nurgül Yeşilçay'ın oyuncu olma hikayesi tam bir film gibi! 9

Nurgül Yeşilçay, dizinin çekimleri sırasında acemi olduğu için çok zorlandığını ve Türkan Şoray’ın kendisine yardımcı olduğunu ifade etti. Yeşilçay, o dönemde dizinin bitmesini de çok istemiş.

Oyuncu, “İlk defa burada itiraf ediyorum, her gece dua ediyordum bitsin diye. Kaldıramıyorum, olmuyor, beceremiyorum, kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. O kadar zor gelmişti ki bana” ifadelerini kullandı.