Ana sayfa Dizi Haberleri Nursel Köse yetmedi, Arıza’ya bir ünlü daha geldi hem de aynı kanaldaki diziden!

Nursel Köse yetmedi, Arıza’ya bir ünlü daha geldi hem de aynı kanaldaki diziden!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin iki dizisi arasında oyuncu transferi dikkatleri çekti… Ramo’dan Arıza’ya geçen Rüzgar Aksoy’dan bahsediyoruz… En son Güvercin isimli Star TV dizisinde rol alan Nursel Köse’nin Arıza dizisine katıldığı daha önceden açıklanmıştı. Diziye bu kadar güçlü bir oyuncunun gelmesi önemli bir artı olarak değerlendirilirken yeni bir haber daha geldi.

Ramo dizisinde Halef karakterine hayat veren Rüzgar Aksoy, çok başarılı bir karakter ortaya çıkartmıştı. Dizi hayranları Ramo’nun ilk sezonunda izlediği oyuncuyu ikinci sezonda ise kadroda göremediği için çok üzülmüştü.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ercüment karakteri ile kısa bir süre de yer alan Rüzgar Aksoy, şimdi de Pazar akşamlarının beğenilen dizisi Arıza’nın kadrosunda yer alacak.

Nursel Köse yetmedi, Arıza'ya bir ünlü daha geldi hem de aynı kanaldaki diziden! 7

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı Arıza dizisinde en son Levent Can’ın canlandırdığı Fuat Ersoylu karakterinin ayrılışına tanıklık etmiştik. Bu ayrılıktan sonra Nursel Köse ve Rüzgar Aksoy’un yapıma katkıda bulunacak olması çok önemli gelişme olarak dikkat çekiyor.

Arıza, pazar akşamları aksiyonu bol bir yapım ve reytinglerini de korumaya devam ediyor. Kefaret’ten daha iyi sonuçlar almaya başlayan Arıza, yeniden en çok izlenen dizi konumunu korumak için büyük çaba sarf ediyor.