Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O görüntülerden sonra Tuba Büyüküstün’den şaşırtan karar!

O görüntülerden sonra Tuba Büyüküstün’den şaşırtan karar!

tarafından ker_def

5 Temmuz 1982 doğumlu olan Tuba Büyüküstün, 2003 yılından bu yana ekranda olan bir isim. Asi dizisi ile müthiş bir çıkış yaptıktan sonra hem Türkiye’de hem de yurt dışında çok sayıda hayran kazanan Büyüküstün, Gönülçelen ve ardından Kara Para Aşk dizileriyle de çok konuşulmuştu. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Cesur ve Güzel dizisinde rol alan başarılı oyuncu, son dönemde sinema filmlerine ağırlık vermişti.

Büyüküstün, yaşadığı aşk nedeniyle magazin gündeminden de düşmeyen bir isim. Artık rollerinden daha çok aşk halleriyle gündeme gelmeye başlayan ünlü oyuncunun Bodrum’da sevgilisi Emut Evirgen ile sarmaş dolaş halleri tepki çekmişti.

Bu görüntülerden sonra ünlü oyuncu önemli kararlar aldı.

Tuba Büyüküstün, olayı unutturmak için kaçış planı yaptı. Güzel oyuncu, aşkıyla gözlerden uzak olmak için İtalya Toskana’ya tatile gitti.

Takvim Gazetesi’nin haberine göre geçtiğimiz günlerde objektiflere hayli samimi bir şekilde yakalanan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen, olay yaratan görüntüleri unutturmak için yurt dışına kaçtı. İki çocuk annesi 36 yaşındaki güzel oyuncunun, 28 yaşındaki işletmeci aşkıyla Bodrum Türkbükü’ndeki Maça Kızı’nda çekilen fotoğrafları, iddialara göre Büyüküstün Ailesi’ni kızdırdı.

Güzel oyuncu, anne ve babasıyla kriz yaşadığı iddiasını yalanlasa da gözlerden uzak olup yaşananları unutturmak için kaçış planı yaptı. Umut Evirgen’le önceki gün İtalya’ya giden Tuba Büyüküstün, konaklamak için ise Toskana’yı seçti. Buradaki üzüm bağları ve UNESCO tarafından koruma altına alınan yerleri gezecek olan ünlü çift, böylece hem biraz moral depolayacak hem de gözlerden uzak kalacak.

BİR DAHA ADIM ATMAYACAK

O görüntülerden sonra Tuba Büyüküstün'den şaşırtan karar! 7

Etiler’deki bir mekana ortak olan sevgililer, Michelin yıldızlı restoranları da gezip, yemeiçme konusunda yeni fikirler edinecek. Bu arada Evirgen’le fotoğrafları nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Tuba Büyüküstün’ün yaz boyunca bir daha Bodrum’a gitmeme kararı aldığı da konuşulanlar arasında…