Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Hayat Benim’in Cevriye’si Selen Görgüzel herkesi şaşırtmaya geliyor!

O Hayat Benim’in Cevriye’si Selen Görgüzel herkesi şaşırtmaya geliyor!

tarafından ker_def

9 Şubat 1979 İstanbul doğumlu olan Selen Görgüzel, O Hayat Benim dizisinde canlandırdığı Cevriye karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

2002 yılından bu yana oyunculuk yapan Görgüzel, birçok dizide rol aldı. Avrupa Yakası’nda Devrim, Doktorlar’da Burcu, Aşk Emek İster’de Berna karakterleriyle de hatırladığımız Görgüzel, şarkıcılığa adım atıyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre Eylül ayı başında yeni single çıkaracağını söyleyen Selen Görgüzel, “Şehrazat imzalı bir şarkıyla geliyorum. Bugün de o single’in toplantısını gerçekleştirdik. Klip çekiminin planını ve alışverişini yaptık” dedi.

Markalar Sokağı’nda bulunan Masa Restauran’da dostları ile yemek yiyen Hamdi Alkan-Selen Görgüzel çifti, daha sonra alışveriş merkezine girerek uzun süre tur attı.

O Hayat Benim'in Cevriye'si Selen Görgüzel herkesi şaşırtmaya geliyor! 7

O HAYAT BENİM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Gazetecilere poz verip soruları cevaplandıran ikiliden Selen Görgüzel, “Tatil bitti mi?” sorusuna, “Tatil biter mi hiç?” karşılığını verdi. Yönetmen Hamdi Alkan ise “Ben çalışıyorum, onlar tatil yaparak paralarımı yiyorlar” diyerek, eşine takıldı.