Ana sayfa Sosyal Medya O Hayat Benim’in Cevriye’si Selen Görgüzel, o günden bugüne ne kadar da değişti!

O Hayat Benim’in Cevriye’si Selen Görgüzel, o günden bugüne ne kadar da değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini yaptığı O Hayat Benim dizisi 2015 ile 2017 yılları arasında yayınlandı ve geniş bir izleyici kitlesinin de büyük desteğini elde etti.

Dram projesi olarak öne çıkan dizide rol alan isimlerden birisi de Selen Görgüzel idi… Hamdi Alkan ile 2014 yılında Roma’da evlenen oyuncu, son dönemde kendisini şarkıcılığa verdi…

O Hayat Benim dizisindeki Cevriye karakterinden bu yana oyuncudaki fiziksel değişim de hayranlarını fazlasıyla şaşırtıyor.

En son 2017 yılında Türk Malı dizisinde Şehnaz olarak da ekrana gelen oyuncu, son 5 yıldır dizi setlerinde yer almıyor. Müzik konusunda ilerleyen ve şarkılarıyla da gündemde olan Selen Görgüzel, her anlamda büyük bir değişim yaşadı.

O Hayat Benim'in Cevriye'si Selen Görgüzel, o günden bugüne ne kadar da değişti! 2

Oyuncunun hayranları da hem sesini beğeniyor ve müzik kariyerinde destek veriyor hem de yeniden ekranlara dönmesini arzu ediyor.

2022 yılında kendi hayatında iyi şeyler olacağını ve proje toplantıları yaptığını belirten Selen Görgüzel, yılbaşı şovuyla da çok konuşuldu.

O Hayat Benim'in Cevriye'si Selen Görgüzel, o günden bugüne ne kadar da değişti! 3

Yeni yıla çok iyi bir giriş yaptığını belirten oyuncu, “Üzerimdeki ön yargıyı atıyorum. Bu sahne işini heves gibi görenler aslında benim ne kadar profesyonel dünyam olduğunu görenler keyif alarak ayrılıyorlar” diye konuştu.

Şarkıcılık konusunda kendisini kanıtlamanın uzamasının altında, ön yargıların olduğunu belirten Selen Görgüzel, bununla mücadele etmeyi sürdüreceğini de belirtti.