Ana sayfa Sosyal Medya O kadar çok paylaşım yapıyorlar ki, Pelin Akil – Anıl Altan çifti nazara inanmaz mı?

O kadar çok paylaşım yapıyorlar ki, Pelin Akil – Anıl Altan çifti nazara inanmaz mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Pelin Akil ile Anıl Altan çiftinin kızları Alin ve Lina ile birlikte her hallerini instagram hesabıdan paylaşmaları birçok kişi için eğlenceli… Ancak bazı sevenleri ise nazara gelebileceklerini düşündüğü için eleştiriler de yapıyor…

İkiz kızlarını 21 Nisan 2019 tarihinde dünyaya getiren Pelin Akil, o günden bu yana hayatının çok renkli geçtiğini anlattı. Oyuncu, onlarla geçirdiği her anın kıymetli olduğunu söyledi… Posta gazetesine açıklamalar yapan Pelin Akil, fiziksel yorgunluğun dinlenince geçtiğini de belirterek, büyüdüklerine şahit olmayı ise çok şahane bir duygu olarak belirtti.

Pelin Akil, “Canım eşim ve kızlarım sayesinde hayatımın en güzel dönemindeyim” diyerek de hayatının ne kadar güzel olduğunu ifade etti.

Pelin Akil’e şu soru da soruldu: Bebeklerinizin fotoğrafını çok paylaşıyorsunuz. Sosyal medya nazarına inanmaz mısınız?

İşte ünlü oyuncunun birçok kişinin da aklını kurcalayan o soruya verdiği yanıt: “Allah’ın koruyucu gücüne inanırım. Şükreder, dua ederim. Gerisi Allah’tan… Paylaşmayı seviyoruz. Bizim için dua eden kocaman bir ailemiz olduğunun farkındayız. Bu bizi çok mutlu ediyor.”

O kadar çok paylaşım yapıyorlar ki, Pelin Akil - Anıl Altan çifti nazara inanmaz mı? 7