Ana sayfa Dizi Haberleri O kadar haklı ki! Tuba Büyüküstün, sokakta yaşadığı büyük şoku böyle paylaştı…

O kadar haklı ki! Tuba Büyüküstün, sokakta yaşadığı büyük şoku böyle paylaştı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Cesur ve Güzel dizisiyle gelen Tuba Büyüküstün, son olarak Netflix’in ‘Ottoman’ dizisinde oynamıştı.

Onur Saylak ile olan evliliğinden Toprak ve Maya isimli ikiz kızları olan Büyüküstün, kısa bir süre önce sokakta yaşadığı bir olayı instagram’dan takipçileriyle paylaştı.

Tüm dünyayı saran Covid 19 salgını nedeniyle sürekli uyarılar yapılmasına karşın, insanların bir kısmının kurallara uymak istememesi geri kalan insanları tedirgin etmeye devam ediyor!

Hemen her gün maskesini takmayan bir kişi yüzünden metrolarda, otobüs, minibüslerde kavgalar yaşanmaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu da hem bir vatandaş olarak hem de bir anne duyarlılığı taşıyan bir kişi olarak, yaşadığı bir olayı sosyal medyadan paylaştı ve dikkatsiz insanların sokakta bir anda nasıl tehlikeye davetiye çıkardığını aktardı.

Büyüküstün, pek çok kişinin maskesini çenesinin altına taktığı bir süreçte, benzer görüntülere rastladığını ve sokakta broşür dağıtan gençlerin yanına yaklaşıp uzattığını anlatıp yaşanan duruma dikkat çekti.

“Maskeniz takılı değil, lütfen yaklaşmayın” dediği halde gençlerin oralı olmadığını hatta birisinin gayri ihtiyari bir şekilde durumu önemsemeyip “Artık kalmadı öyle şeyler yaaa!” dediğini aktardı.

İnsanların öldüğü, vakaların yayılmaya devam ettiği, tüm dünyayı psikolojik, sosyal, fiziksel, ekonomik pek çok konuda etkileyen bu olay karşısındaki duyarsızlığa bir örneği de Tuba Büyüküstün birebir yaşadığı olayla aktardı.

Toplumda Covid 19 salgınının bittiği yönünde bir tavır oluştuğuna vurgu yapan oyuncu, olayın boyutlarına dikkat çekerek insanları mesafeyi korumaya ve kişisel alanlara girmemeye çağırdı.

Tuba Büyüküstün, verdiği mesajla doğru bilgilere ulaşmanın, konunun boyutlarıyla ilgili bilgilerin şeffafça paylaşılmasının önemine dikkat çekti ve insanların sanki her şey düzelmiş gibi davranmasında da bu yöndeki bilgi eksikliğinin olduğunu vurguladı.

İşte Tuba Büyüküstün’ün paylaşımı:

O kadar haklı ki! Tuba Büyüküstün, sokakta yaşadığı büyük şoku böyle paylaştı... 7