Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisinde Erkan Petekkaya aldığı ödülün hakkını verirken, Rojda Demirer ortalığı fena karıştırdı!

O Kız dizisinde Erkan Petekkaya aldığı ödülün hakkını verirken, Rojda Demirer ortalığı fena karıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkan Petekkaya’nın Kadir isimli karakteri canlandırdığı O Kız dizisine en son katılan isim Rojda Demirer oldu. Dizinin 15 bölümü geride kaldı ve Ocak ayının ilk haftasında yeni bölümün yayınlanacak olması da izleyiciler için bir sürpriz olarak değerlendiriliyor.

Televizyon kanallarının yeterli reklam anlaşması olmaması nedeniyle geçtiğimiz yıllarda Ocak ayının ilk iki haftasında dizilerin yeni bölümlerini yayınlamama stratejisi, bu sefer uygulanmayacak gibi gözüküyor. Kanal D’nin O Kız dizisinin 16. bölüm fragmanını yayınlaması da izleyiciler için sevindirici bir gelişme oldu.

Erkan Petekkaya, 45 yaşında bir adamın 5 yaşındaki çocuksu halini o kadar başarılı şekilde canlandırıyor ki, bilmeyen birisi onu gerçekten böyle birisi sanabilir. Ünlü oyuncunun bu etkileyici performansı ile ödül de aldığı ve O Kız dizisinin hikaye gücüyle çarşamba akşamları iyi reytingler elde ettiğini de biliyoruz.

Diziye sonradan katılan Rojda Demirer hikayeye büyük hareket kattı. Zeynep karakterinin annesi Melek olarak izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, hikayeye bambaşka bir heyecan getirdi.

O Kız dizisinde Erkan Petekkaya aldığı ödülün hakkını verirken, Rojda Demirer ortalığı fena karıştırdı! 7

Melek karakterinin Doruk ile yakınlaşması ise izleyicilere isyan ettirdi. Zeynep’in Ozan ile beraber olmasına kızan ve sarhoş olan Doruk, bunu fırsat bilen Melek’in ağına düştü. Dizi hayranları ise Melek karakterinin hikayeyi karıştırmasına çok kızıyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda senariste büyük eleştiri var. Zeynep ile Doruk karakterlerinin aşkını beklerken, onların farklı noktalara savrulması izleyicileri pek de memnun etmedi. Dizi hayranları, “Zeynep ile Doruk’un ilişkisini neden bitiriyorsunuz, diziyi onlar için izliyoruz” diyerek tepkilerini dile getiriyor.

16. yeni bölümde zor anlar yaşayan ve tutuklanan Kadir, yıllar önce yaşadığı gözaltı zamanları gözünde canlanınca kahroluyor. Erkan Petekkaya da oyunculuk performansı ile yine hayranlarını mest edecek gibi gözüküyor.