Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisinde ipleri Sezin Akbaşoğulları eline aldı!

O Kız dizisinde ipleri Sezin Akbaşoğulları eline aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan O Kız dizisi, duygusal ve güçlü hikayesi ile büyük ilgi görüyor. Ekran Petekkaya’nın canlandırdığı Kadir karakteri ile dikkatleri üzerine çektiği dizide, kadın başrol oyuncusu Sezin Akbaşoğulları da karakterin ruhunu öyle başarılı şekilde canlandırıyor ki, izleyiciler rol yapmadığını, gerçekten böyle birisi olduğunu sanabilir.

45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşındaki çocuğun zekasına ve saflığına sahip bir karakteri canlandırmak Erkan Petekkaya adına büyük bir başarı. Kadir karakteri zaten dizinin sürükleyici noktası ve ünlü oyuncu da oldukça başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Erkan Petekkaya dışında son haftalarda Sitare karakteri ile Sezin Akbaşoğulları’nın hikayenin merkezine yerleşmesi ve ipleri eline alması ile birlikte, çok heyecanlı sahneler oluşuyor.

O Kız dizisinde ipleri Sezin Akbaşoğulları eline aldı! 7

Karakteri canlandırmayan adeta Sitare’nin ruhuna bürünen bir Sezin Akbaşoğulları gerçeği ile karşı karşıyayız. Zaten her rolüyle adından söz ettiren oyuncu, tiyatro deneyiminin de etkisi ile Sitare gibi zor bir kadın rolünün altında ustalıkla kalkıyor.

Her bölümde Sitare’nin entrikaları hikayeye renk katıyor, izleyiciler bu karakter olmasa dizinin nasıl sürükleyici bir şekilde ilerleyebileceğini bilemediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

“Sitare şimdi ne yapacak?” şeklinde sosyal medyaya yansıyan yorumlarda, karakterin hangi adımları atacağının izleyiciler tarafından çok merak edildiği dikkat çekiyor.

İşte bu durum da merakı artırıyor ve Sezin Akbaşoğulları’nın inandırıcı rolüyle diziyi sürükleyen isimlerden birisi olmasını sağlıyor.