Ana sayfa Dizi Analiz O Kız dizisinde Sitare’nin büyük sırrı ne?

O Kız dizisinde Sitare’nin büyük sırrı ne?

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok izlenen dizisi O Kız, yeni bölümü ile ekrana geldi. 20+ABC1’de günün en çok izlenen dizisi olan O Kız’ın yayınlanan bölümü yine izleyiciden tam not aldı.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları’nın paylaştığı dizinin 7’nci bölümünde bütün sırlar birer birer ortaya çıkmaya başladı. Sitare’nin isteği ile ailesiyle yapacağı kahvaltıyı iptal eden Ozan, kardeşi Esma’nın eline büyük bir koz verdi.

Zeynep’in babasıyla ilgili bir şeyleri sakladığından şüphelenen Sitare, büyük sırrı öğrenmek için harekete geçti ve çok geçmeden Kadir ile tanışmayı başardı. Zeynep’in “Muhtemelen siz babanızın şanslı prensesisiniz.” cümlesi ise Sitare’yi geçmişe götürdü.

O Kız dizisinde Sitare'nin büyük sırrı ne? 7

Duydukları karşısında ayakta durmakta zorlanan Sitare, odayı terk etti. Geceye adeta damga vuran bu sahne, Sitare’nin geçmişi ile ilgili izleyicide büyük merak uyandırdı. Dizinin final sahnesinde ise, çok uzaklardan gelen davetsiz misafir sorduğu soru ile Sitare’nin tüm huzurunu kaçırdı: Sitare’nin üvey oğlunun “Babam nerede?” sorusu yeni bölüme dair heyecanı git gide arttırdı.

O Kız’ın yönetmen koltuğuna Deniz Yılmaz Şayir otururken, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

O Kız, yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı Kanal D’de…