Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl hazırlanmak? Şükrü Özyıldız, Akıncı dizisindeki karakteri için ciddi bir hazırlıkta!

O nasıl hazırlanmak? Şükrü Özyıldız, Akıncı dizisindeki karakteri için ciddi bir hazırlıkta!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Eylül ayı yaklaşırken yeni sezon dizileri için de heyecan daha da büyüyor.  Bir önceki sezondan gelen dizilerin iddiaları devam etse de ekranda tutunmak için zorlu bir sınav verecek olan yeni dizilerin hazırlık aşamaları, hem kamera önündekiler hem de arkasındaki ekip açısından zorlu bir süreç.

Kanalların yeni projeleri birer birer ortaya çıkarken, çekimleri çoktan başlayan dizilerin tanıtımları da dönmeye başladı. Ünlü oyuncuların hayranlarının heyecanla bekledikleri diziler arasında Akıncı da yer alıyor. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’yi buluşturan dizi, sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyor.

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ve Veli Çelik’in yönetmenliğini yapacağı dizinin çekimlerine kısa süre içinde başlanması planlanıyor. Oyuncu kadrosunda Tolga Tekin, Yıldıray Şahinler ve Didem İnselel’in de olduğu Akıncı dizisinin başrol oyuncularından Şükrü Özyıldız, şu sıralar fiziksel ve zihinsel olarak canlandıracağı karaktere hazırlanmakla meşgul.

İşini çok ciddiye aldığı görülen Şükrü Özyıldız’ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşıma bakılırsa, oynayacağı karakterle ilgili hayli ciddi bir çaba içinde.

Fotoğrafta spor yaptığı anlaşılan oyuncu, bedenini zinde tutmanın yanı sıra beyniyle de işine konsantre olmaya çalışıyor gibi. ‘Setting the mind ready” (Zihnini hazırlamak) notuyla yaptığı paylaşıma bakılırsa oyuncu fit vücudunu korumak için çaba gösteriyor ve aynı zamanda da yeni karakterini özümsemek için zihnini dinliyor.

İşte Şükrü Özyıldız’ın son paylaşımı:

Setting the mind… #ready

O nasıl hazırlanmak? Şükrü Özyıldız, Akıncı dizisindeki karakteri için ciddi bir hazırlıkta! 7