Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O nasıl şovdu öyle? Enis Arıkan, O Ses Türkiye’yi resmen salladı!

O nasıl şovdu öyle? Enis Arıkan, O Ses Türkiye’yi resmen salladı!

tarafından ker_def
Dün akşam Yılbaşı özel programı ile ekrana gelen O Ses Türkiye’ye, şimdilerde Jet Sosyete dizisinde oynayan Enis Arıkan’ın şovu adeta damga vurdu!

Enis Arıkan O Ses Türkiye yılbaşı özel programında, 2003 yılında Sertab Erener’in seslendirdiği ve Eurovision’da birincilik getiren ‘Every Way That I Can’ şarkısını seslendirdi.

Erener’in Eurovision’da tüller ve dansçılarla yaptığı şovun bir benzerini sergileyen Enis Arıkan, şovun çok beğenilmesiyle bir kez daha tekrarları. Yoğun istek üzerine gelen ikinci şovuyla da büyük alkış alan Arıkan’ın, dansçıların tuttuğu ve beline bağlı olan tülü Osmanbey’den 150 TL’ye aldığı ve faturayı da Acun Ilıcalı’ya getirdiğini söylediği anlarda ise izleyenlere gülmekten koptu.

O nasıl şovdu öyle? Enis Arıkan, O Ses Türkiye'yi resmen salladı! 7

JÜRİ ÜYELERİ PAYLAŞAMADI

Ekran başındakilerin ilgiyle izlediği Enis Arıkan’ın şovu, jüri üyelerini de çok etkiledi. Jüri üyelerinin paylaşamadığı oyuncu Seda Sayan ve Hadise arasında kaldı. Ancak Hadise’yi seçti.

‘ŞİMDİ SERTAB DÜŞÜNSÜN’

Enis Arıkan, performansını kendi Instagram hesabından da paylaştı. Oyuncunun paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. İşte Enis Arıkan’a yapılan yorumlardan bazıları:

-Yürü be abi.

-Tek kelime ile süperdi.

-Hem şarkı söylediniz, hem dans ettiniz. Hiç kolay değil. Tek kelimeyle harikaydınız. Bir defa izlemek kesinlikle yetmiyor ki tekrar istendi zaten.

-Yaaaaa efsaaanesiiiinnnn.

-Şimdi Sertab düşünsün.

İşte Enis Arıkan’ın o şovu: