Ana sayfa Dizi Haberleri O sahneler hiç inandırıcı gelmedi! 8. Gün dizisinin aksiyon sahnelerine ciddi eleştiri geliyor…

O sahneler hiç inandırıcı gelmedi! 8. Gün dizisinin aksiyon sahnelerine ciddi eleştiri geliyor…

tarafından zk zk

O sahneler hiç inandırıcı gelmedi! 8. Gün dizisinin aksiyon sahnelerine ciddi eleştiri geliyor... 7

Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin yeni dizisi 8. Gün büyük iddia ile ekranlara geldi ve ilk bölümün ardından bazı konularda eleştiri almaktan kaçamadı.

Hayat Sırları dizisinden sonra ekrana dönüş yapan Burcu Biricik’in yeni rolünü heyecanla bekleyen izleyiciler ekran karşısına geçip 8. Gün’ü izlemeye başladı ama olmayan bir şeyler vardı.

İlk bölümlerde diziyi anlayıp biletini kesmek her ne kadar doğru bir durum olmasa da ilk bölümden izleyiciyi yakalayamayan dizinin işi de zor artık! Aynı anda o kadar çok alternatif dizi oluşuyor ki izleyicinin zaten karışık kafası her diziye fazla zaman verme şansını pek tanımıyor.

Kırgın Çiçekler’in aynı gün ve saatinde yayınlanmaya başlanan 8. Gün’e ilk itirazlar Kırgın Çiçekler’in izleyicisinden geldi. Sosyal medyada Kırgın Çiçekler’in bitmesine kızanlar, hesabını 8. Gün dizisinden sorar hale geldi adeta.

Diziye bir diğer eleştiri, Burcu Biricik’in bir önceki dizisinde oynadığı Hülya karakterine çok benzediği ile ilgiliydi. Bir başka eleştiri ise aksiyon sahnelerine geldi. Bu sahnelerin çok amatörce olduğu ile ilgili eleştiriler sosyal medya yorumlarına yansırken dizinin ilk bölümde kafa karıştırdığı ve olayların anlaşılmasında zorluk yaşandığı da konuşulanlar arasındaydı.

Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar da 8. Gün dizisi ile ilgili köşesinde bakın hangi eleştirileri yapıyor: