Ana sayfa TV Programları O Ses Türkiye 2. bölümde Beyazıt Öztürk esprileriyle herkesi güldürecek!

O Ses Türkiye 2. bölümde Beyazıt Öztürk esprileriyle herkesi güldürecek!

tarafından ker_def

O Ses Türkiye yeni sezona 4 Ekim Cumartesi günü yayınlanan bölümüyle başladı. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı ekranda yine farkını sergileyen bir performans gösterdi. O Ses Türkiye 2019-2020 sezonunda 2.bölümüyle 5 Ekim Pazar akşamı yayında olacak. Videodan 2. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Beyazıt Öztürk,yeni bölümde yine esprileri ile ortamı yumuşatacak. Seda Sayan’ın Hadise’yi bloklaması üzerine Beyaz, “Bu bloklama geldi benim bütün ahlaki sistemim bozuldu” diyerek stüdyoyu kahkahaya boğdu. Seda Sayan ile Hadise arasına giren Beyaz, Sayan’dan “Sana ne?” yanıtını alınca “Bir gün benim de başıma geleceğini biliyor olmam lazımdı” diyerek yine kahkaha attırdı.

O Ses Türkiye bu sezon nefesleri kesecek!

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ekranların sevilen yarışması O Ses Türkiye, yeni sezonu ve değerli jürileri ile bu yıla da damga vuracak. Jüriliğini Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün yaptığı O Ses Türkiye, yeni sürprizlerle yarışmacılarını bekliyor. Türkiye’nin her ilinden katılan yarışmacıları kıyasıya mücadele ettiren, bugüne kadar Türkiye’de birçok güzel sesin keşfedilmesini sağlayan O Ses Türkiye, 5 Ekim Cumartesi günü TV8 ekranlarında yeni sezonuna başlıyor.