Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Ses Türkiye final yapacak mı, yoksa devam edecek mi? Acun Ilıcalı açıkladı!

O Ses Türkiye final yapacak mı, yoksa devam edecek mi? Acun Ilıcalı açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanmakta olan O Ses Türkiye yarışması geçen sezon pandemi nedeniyle yayınlanmamıştı. Ancak yeni sezon için program izleyici ile buluştu ve sevenleri de ekran başına geçti.

Acun Ilıcalı’nın yönetimindeki O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeleri olarak Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Oğuzhan Koç ve Ebru Gündeş 2021-2022 sezonu için belirlenmişti. Programın reytinglerde önceki yıllara oranla düşük gelen reytingleri sonrasında final yapacağına yönelik bazı iddialar ortaya atıldı.

Acun Ilıcalı, bu iddialarla ilgili olarak ilk kez açıklama yaptı. Bu tür haberlerin saçma olduğunu ifade eden Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye yarışmasının ekranda yer almaya devam edeceğini duyurdu.

O Ses Türkiye final yapacak mı, yoksa devam edecek mi? Acun Ilıcalı açıkladı! 7

Ünlü televizyoncu, bu konuda şu ifadeleri kullandı: “Saçma bir haber. Jürimizden de mutluyuz, O Ses Türkiye’den de mutluyuz. Ben niye programı bitireyim. Zevk aldığım program, jüri mi seviyorum, hiç öyle program bitirmek gibi bir huyum da yoktur.”

Bir yerde bir haber çıktığını ve herkesin bunu kullanabildiğini anlatan Acun Ilıcalı, basında bu türde çıkan haberlerin kasti bir durum olmadığını bir yanılma sonucunda gerçekleştiğini ifade etti.