Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Ses Türkiye finali ne zaman, finalde kimler yarışacak?

O Ses Türkiye finali ne zaman, finalde kimler yarışacak?

tarafından ker_def

O Ses Türkiye’de yarı final heyecanı sona erdi ve finale çıkmak için en iyi performanslarını sergileyen adayların hangilerinin finale çıktığı açıklandı.

Heyecanın ve eğlencenin bir arada yaşandığı yarı finalde kimler finale çıkmaya hak kazandı?

O Ses Türkiye finali ne zaman yapılacak? İşte detaylar:

“O Ses Türkiye’de kimler finale kaldı?” sorusunun cevabı dün gece açıklandı. O Ses Türkiye’nin finali ne zaman yapılacak ve O Ses Türkiye finalinde hangi yarışmacılar yarışacak? Acun Ilıcalı’nın sunduğu, Yıldız Tilbe, Gökhan, Hadise ve Murat Boz’un yarışmacılarıyla yarıştığı O Ses Türkiye’de Cuma akşamı yaşanan çeyrek final elemelerinin ardından dün gece yarı finale kalan isimler bir kez daha sahne aldı halk oylamasıyla aralarından 4 isim finale yükseldi.

O SES TÜRKİYE’DE KİMLER FİNALE KALDI?

O Ses Türkiye’de Selenay, Aydan ve Ceren arasından finale yükselen isim Aydan oldu.Aydan Kahraman Murat Boz’un takımındaydı. O Ses Türkiye’de Lütfiye, Cüneyt ve Nihat arasından finale yükselen isim Lütfiye oldu. Lütfiye Özipek, Gökhan’ın tamındaydı. Oğulcan, Benjamin ve Yener&Ümit arasından finale yükselen isim Yener ve Ümit oldu. Yener Bulut-Ümit Durak, Gökhan’ın takımındaydı.

O SES TÜRKİYE FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

O Ses Türkiye final haftası tanıtımını yayınladı. O Ses Türkiye 2018 birincisini bu yıl 4 Şubat tarihinde yani bugün seçecek. Hadise, Yıldız Tilbe, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz jürileri arasından hangi takım kazanacak?