Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz hangi kanalda yayınlanacak?

O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz hangi kanalda yayınlanacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması ile O Ses Türkiye, Acun Ilıcalı yarışmaları olarak uzun yıllardır devam ediyor .Ünlü televizyoncunun tv8’i satın almasından sonra kanalın sürükleyici programlarından ikisi olmuştu.

O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmaları seyircili yapılıyor ve koronavirüs nedeniyle de geçen sezon ekrana gelemedi. Ancak bu sezon her iki programın da bilinen formatıyla yeniden izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Acun Ilıcalı, 1 Ocak 2021 tarihinde Exxen platformunu yayına aldı. TV8 dışında Exxen için de büyük adımlar atan ünlü televizyoncunun yarışmalarını hangi platformda yayınlanacağı merak konusu oldu.

Beklentiler her iki yarışma programının da Exxen’de izleyicilerle buluşması yönündeydi. Bu konuyla ilgili duyumunu paylaşan Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, kendisine gelen bilgiyi şu şekilde ifade etti:

“Merakla bekleniyordu. TV8’in iki önemli programı ‘O Ses Türkiye’ ve ‘Yetenek Sizsiniz’ hangi kanallarda olacak?’ diye… Her ikisinin de Exxen’de yer alabileceği söyleniyordu. Benim öğrendiğime göre durum şöyle; ‘O Ses Türkiye’ TV8’de olacak. ‘Yetenek Sizsiniz’ Exxen’de…”

Görünen o ki Acun Ilıcalı sahibi olduğu hem tv8 hem de Exxen için iki yapımı paylaştırmış. Tabii ki bu bilgiler henüz resmi olarak duyurulmadı.