Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Ses Türkiye’de Seda Sayan’a laf yetiştirmeye çalışan Murat Boz antipatik oluyor

O Ses Türkiye’de Seda Sayan’a laf yetiştirmeye çalışan Murat Boz antipatik oluyor

tarafından ker_def

O Ses Türkiye’nin bu sezonuna atışmalarıyla damga vuran Murat Boz-Seda Sayan ikilisi yine bir türlü uzlaşamadı. Yeni sezonun ilk bölümünden itibaren iki jüri üyesi arasındaki atışma her bölüm mutlaka yaşanıyor. Bu sezon daha az konuşmasıyla dikkat çeken Murat Boz, Seda Sayan’ın esprili ve farklı üslubu karşısında zaman zaman antipatik ifadeler kullanabiliyor. Sayan’a laf yetiştirme çabasına girilen Murat Boz beğendiği sese zaman zaman dönmeyerek de dikkatleri çekiyor.

O Ses Türkiye’de Murat Boz ile Seda Sayan atışması 17 Kasım cumartesi akşamı ekrana gelen 13. bölümde de devam etti. Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Seda Sayan’ın Murat Boz’a ‘Neden seni seçsin?’ sorusu üzerine Boz’dan da karşılık olarak ‘Sen neden dönmedin?’ sorusu geldi. Atışmanın fitilini ateşleyen bu sorular üzerine ikili uzun süre birbirine yüklendi.

Seda Sayan ve Murat Boz’un karşılıklı atışması stüdyoda eğlenceli anların yaşanmasına neden olurken sahnedeki yarışmacı da O Ses Türkiye’deki yoluna Murat Boz’un takımına dahil olarak devam etti.

Hadise, Murat Boz, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün jüriliğini yaptığı O Ses Türkiye yeni bölümleriyle TV8’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.