Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Ses Türkiye’ye çıkan Beyza, adeta herkese hayat dersi verdi!

O Ses Türkiye’ye çıkan Beyza, adeta herkese hayat dersi verdi!

tarafından ker_def

tv8 ekranlarında yeni sezona başlayan O Ses Türkiye yarışmasına katılan Beyza ile yaşanan diyaloglar, adeta ekrandan hayat dersi verdi.

Daha önce de yarışmaya katıldığı ama elendiği anlaşılan yarışmacının, bu elenmenin sonucunda aylarca ciddi bir problem yaşadığı ve kendisini toplayıp yeniden geldiği öğrenildi. Beyza’nın yaşadıkları, ekran başındakilerin de dikkatini çeken diyaloglara neden oldu.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan bakın neler anlatıyor:

“Ekranda hayat dersi verdi

Bence yarışmanın en güzel yanı Beyza adlı yarışmacıydı. Çıkıp şarkısını söyledi ve dört jüri üyesi birden dönüp “Lütfen beni seç” diye rekabet etmeye başladı. Beyza o sırada “Ben bu yarışmaya 7 yıl önce katıldım ama hiçbiriniz dönmediniz” dedi. Üstelik çok üzüldüğü için 6 ay şarkı söyleyemediğini de… Kayıtlar bulundu izlendi. Hadise ve Murat Boz Beyza’nın harika sesini dinleyip neden dönmediklerini anlamayıp Beyza’nın yanına gidip özür dilediler ve durumu kurtarmaya çalıştılar.
O Ses Türkiye'ye çıkan Beyza, adeta herkese hayat dersi verdi! 7

Sonunda Beyza Hadise’yi seçti. Bu yarışmacıyla birlikte ekranda izlediğimiz şey hayat dersi gibiydi. Çünkü bazen başınıza bir şey gelir ve siz hayata küsersiniz. Karşınızdaki kişilerin bunu kasıtlı yaptığını düşünürsünüz ya da kendinizi başarısız olduğunuza inandırırsınız. Yıllarınız geçer gider. Oysa gerçek çok basittir. Konunun sizinle ilgisi yoktur, durum farklıdır. O an gelişen başka bir durum nedeniyle siz fark edilememişsinizdir. Beyza önce pes etmiş ama vazgeçmeyip yıllar sonra olsa bile küskünlüğünün üzerine gitmiş. Sonuç hem kazandı, hem de ders verdi.