Ana sayfa Sosyal Medya O Ses Yılbaşı yarışmasının jüri üyeleri belli oldu! Ünlü yarışmacılar da yavaş yavaş ortaya çıkıyor!

O Ses Yılbaşı yarışmasının jüri üyeleri belli oldu! Ünlü yarışmacılar da yavaş yavaş ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her yıl Yılbaşı akşamının artık klasikleşen bir programı olan O Ses Yılbaşı. Ünlü jürinin karşısına, birbirinden ünlü isimler çıkıyor ve ekran başında yeni yılı kutlayanlar için son derece eğlenceli anlar yaşanıyor.

TV8 ekranlarının klasiği haline gelen O Ses Yılbaşı’na, özellikle televizyon ekranlarındaki dizilerden tanınan oyuncuların çıkması, izleyiciler tarafından merakla izlenen bölümler olmakta. Daha önce Demet Özdemir, Can Yaman, Serenay Sarıkaya, Burcu Özberk, Hasancan Kaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi pek çok ünlü isim yılbaşı gecesi sahne almıştı.

Her sene bu isimlerin kimler olacağı da ayrı bir heyecan yaşatıyor. İzleyicilerin seslerini belki de ilk kez duydukları ünlü isimleri dinlemek için merakla bekledikleri bir yılbaşı akşamı daha yaşanacak 31 Aralık’ta!

Bu yıl yarışmacıların kimler olacağı ile ilgili olarak pek çok tahmin yürütüldü. Gündeme bazı isimler gelmeye başladı! Kulislerden edinilen bilgilere göre, dizilerden tanıdığımız ve sevdiğimiz Ebru Şahin, Melis Sezen, Cemre Baysel, Ayça Ayşin Turan ve Hazal Subaşı, yılbaşı akşamı O Ses Türkiye’nin konukları arasında yer alıyor.

Ayrıca bir dönem evli oldukları daha sonra öğrenilen Youtuber olarak bilinen Danla Bilic ve Cemal Can Canseven de O Ses Türkiye’nin yılbaşı akşamı sahneye çıkacak isimleri arasında.

Jüri koltuğunda oturacak isimler ise Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan olarak belirlendi.