Ana sayfa Dizi Haberleri O şimdi asker! Sen Anlat Karadeniz dizisinin Tahir’i Ulaş Tuna Astepe askere gitti…

O şimdi asker! Sen Anlat Karadeniz dizisinin Tahir’i Ulaş Tuna Astepe askere gitti…

tarafından zk zk

atv ekranlarında yayınlanan SAnlat Karadeniz’de oynadığı Tahir karakteri ile izleyenlerin büyük beğenisini toplayan Ulaş Tuna Astepe, askere gitti!

Dizinin sezon arası vermesinin ardından vatani görevini yapmak için bedelli askerlikten faydalanan Astepe’nin askerdeki fotoğrafları ortaya çıktı.

Yeni sezon bölümleri heyecanla beklenen ve 2 sezonu tamamlayan dizinin başrol oyuncusu ve ‘Tahir Kaleli’ karakterine hayat veren Ulaş Tuna Astepe ise, bu aradan faydalanarak askerlik görevini tamamlamak için birliğine teslim oldu.

O şimdi asker! Sen Anlat Karadeniz dizisinin Tahir'i Ulaş Tuna Astepe askere gitti... 9

Askerlik görevi için saçını ve sakalını kestirdiği görülen ünlü oyuncunun sevenleri, Astepe’nin son halini görünce ilk bakışta şaşkınlıklarını gizleyemedi. Astepe’nin saçsız ve sakalsız hiç çekici olmadığını söyleyen takipçilerinden ziyade, ünlü oyuncuya her imajın yakıştığını söyleyenler de oldu.

O şimdi asker! Sen Anlat Karadeniz dizisinin Tahir'i Ulaş Tuna Astepe askere gitti... 10

Çoğu yorum ise “Sakalın bir erkekteki önemi” şeklinde geldi. Şu anda bedelli askerlik görevini yapan Astepe’nin sosyal medyaya düşen bu fotoğrafları, kısa süre içerisinde binlerce beğeni de aldı.

O şimdi asker! Sen Anlat Karadeniz dizisinin Tahir'i Ulaş Tuna Astepe askere gitti... 11