Ana sayfa Dizi Haberleri Ödüllü Oyuncu Siyah Beyaz Aşk dizisinin kadrosunda… Cahit Gök kimdir?

Ödüllü Oyuncu Siyah Beyaz Aşk dizisinin kadrosunda… Cahit Gök kimdir?

tarafından sevda

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın başrolü üstlendiği, iddialı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Siyah Beyaz Aşk’ta izleyeceğimiz Cahit Gök kimdir? 7 Ekim 1981 İstanbul doğumlu oyuncu Cahit Gök özellikle Ezel dizisinde Kenan Birkan’ın gençlik rolünü oynadığı sahneler ile tanındı ve büyük bir beğeni kazandı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde eğitimini sürdürürken oyunculuk için ünlü oyunculardan özel ders aldı.

İlk oyunculuk deneyimini yönetmenliğini Kazım Öz`ün üstlendiği Fırtına isimli sinema filminde yaşadı. Kanal D ekranlarında yayınlanan yapımcılığını Timur Savcı`nın üstlendiği Bir Bulut Olsam isimli dizide ise Yaşar Bulut karakterini canlandırdı.

2011’de Mavi Kelebekler isimli dizide Marko,2013’de Kanal D ekranlarında yayınlanan Güzel Çirkin isimli sevilen dizide ise Şenol karakterine hayat verdi. . Kanal D ekranlarında yayınlanan Urfalıyım Ezelden isimli dizi de Kadir Bozoğlu karakterini canlandırdı. 2014’de vizyona giren Kuzu adlı filmde de oynadı.
2008’de 20. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde “Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu Ödülü”nü alan oyuncu, Kanal D’deki Siyah Beyaz Aşk dizisi ile yeniden ekranlara gelecek.