Ana sayfa Sosyal Medya Oğlum dizisi bitiyor, Kubilay Aka yeni projesinde Çukur’daki rol arkadaşıyla buluşuyor!

Oğlum dizisi bitiyor, Kubilay Aka yeni projesinde Çukur’daki rol arkadaşıyla buluşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oğlum dizisinde Bulut karakterini canlandıran Kubilay Aka, kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2016 yılından bu yana birbiri ardına etkili projelerde yeteneklerini sergiledi. Kubilay Aka’nın ilk dizisi olan Vatanım Sensin çok iyi bir yapımdı ve Ali Kemal karakteri de ilk sezonun öne çıkan hikayesiydi. Bu rol sayesinde de milyonlarca izleyicinin beğenisini kazanan Kubilay Aka, daha ilk dizisi ile popülerlik şansı yakaladı.

Ardından Çukur dizisindeki Celasun karakteri ile birlikte hem daha iyi bir oyunculuk sunumu sergileyen Kubilay Aka, 4 sezonluk dizi ile birlikte kendisini de çok geliştirdi. Bu rolün ardından da üst üste başrol teklifleri alan oyuncu geçen sezon Bensu Soral ile birlikte Cam Tavanlar dizisinde ilk kez başrol olmuştu. Aşk 101 dizisindeki Kerem karakteri ile etkili bir çıkış da yapan oyuncu, son dönemde ise Oğlum isimli Show TV dizisinde başrolde bulunuyor.

Güçlü dram hikayesi ile göz dolduran Oğlum’da Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman ve Timur Acar ile birlikte başrole adını yazdıran Kubilay Aka, yoğun çekimler nedeniyle de bir hayli yorgun. Bayramda setlere verilen arayı evde uyuyarak geçirdiğini söyleyen genç oyuncu, bu kısa tatilin kendisine iyi geldiğini anlattı.

Oğlum dizisi bitiyor, Kubilay Aka yeni projesinde Çukur'daki rol arkadaşıyla buluşuyor! 7

Oğlum dizisinin final yapacağı da ortaya çıkmıştı. Kubilay Aka da bu noktaya değindi ve “Oğlum dizisi güzel, set güzel gidiyor, huzurlu gidiyor. Bir iki bölüme bitireceğiz inşallah. Aykırı ve güzel bir iş yaptığımızı düşünüyoruz, ekipçe mutluyuz” diye konuştu.

Bu yoğunluğa ve yorgun olduğunu söylemesine rağmen yaz aylarında da çalışacağını duyuran Kubilay Aka, yaz ayında Umut Evirgen ile bir sinema filmi çekeceklerinin müjdesini verdi.

Oyuncu, “Bir festival filmi, inşallah güzel olur. Heyecanlıyız, Necip (Memili) abi ile tekrar bir arada olacağız, onun için heyecanlıyım” diye konuştu. Hatırlanacağı üzere Necip Memili ile Kubilay Aka ikilisi Çukur isimli dizide bir arada yer almıştı. İkilinin yaz döneminde bir sinema filmi ile yeniden aynı sette buluşacağı da ortaya çıktı.

Dijital platformların projelere hız vermesi ile birlikte gelen tekliflerin de arttığını anlatan Kubilay Aka, yaz aylarında biraz dinlenmek istese de fırsat bulamayabilir.

Oyuncu, açıklamasında şu detayları verdi: “Yazın biraz dinlenirim diye düşünüyorum. Ama güzel projeler de geliyor. Platformlar da çok yoğunlaşmaya başladı. O yüzden herhangi bir fırsat gelirse reddetmeyi tabii ki düşünmüyorum. Hep çalışıyorum.”

Kariyer planı yaptığını ve olabildiğince gelen projeler dahilinde planlama yapabildiğini anlatan Kubilay Aka, oyunculuk yolculuğunda ilerlemeye devam edeceğini anlattı.

Show TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanan ve şimdiye kadar da 13 bölümü izleyicilerle buluşan Oğlum dizisi, reytinglerinin çok iyi gelmemesi nedeniyle izleyicilerine veda edecek. Dizinin 15. bölümde final yapacağı ortaya çıktı. Bu durumda 18 Mayıs Çarşamba akşamı dizinin son kez ekrana gelmesi bekleniyor.