Ana sayfa Dizi Haberleri Oğlum dizisi kadın izleyicilere gözünü dikti, şimdi sakız gibi uzayan Sadakatsiz dizisi düşünsün!

Oğlum dizisi kadın izleyicilere gözünü dikti, şimdi sakız gibi uzayan Sadakatsiz dizisi düşünsün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV, yeni dizisi Oğlum için seçtiği gün ile dikkatleri çekti… Pazartesi akşamları Üç Kuruş ve Cuma akşamları da Aziz dizilerini yayınlayan Show TV, yeni dizisi Oğlum için Çarşamba akşamlarında karar kıldı.

9 Şubat akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizi için önemli fırsatlar da üst üste geldi. Bu fırsatlardan birisi Kanunsuz Topraklar isimli dizinin düşük reytingler nedeniyle ekrana 9 Şubat’ta veda edecek olması ilk sırada geliyor. Böylece rekabette Kuruluş Osman ve Sadakatsiz ile mücadele etmek Oğlum dizisi için biraz daha kolaylaşmış oldu…

Oğlum dizisinin en önemli avantajlarından birisi de Sadakatsiz dizisini izleyen kitlenin yeni bir yapım arayışı… Çünkü Kanal D dizisinin hikayesi bitti. Bu bitiş öyle bir hal aldı ki, birçok izleyici sadece ilk sezonun hatırına Sadakatsiz’i izlediğini belirten yorumlarda bulunuyor.

Oğlum dizisi kadın izleyicilere gözünü dikti, şimdi sakız gibi uzayan Sadakatsiz dizisi düşünsün! 8

Sosyal medyaya da yansıyan ve Sadakatsiz’in hikayesinin artık sakız gibi uzamakta olduğu gerçeğini ortaya koyan, binlerce izleyici eleştirisi bulabilirsiniz. İşte böyle bir ortamda Oğlum dizisi başlayacak.

Hem Kanunsuz Topraklar’ın rekabetten çıkması hem de Sadakatsiz’in hikayesinin tükenmesi, Oğlum dizisi için en iyi ikinci dizi olma fırsatı sunuyor…

Kuruluş Osman dizisi atv’de yayınlanıyor ve sezonun en iyi reytinglerini alarak ilerliyor. Bu diziyi geçmenin pek de gerçekçi olmadığını biliyoruz. Ama Oğlum’un Sadakatsiz’in boşaltmakta olduğu ikincilik koltuğuna oturması mümkün olabilir.

İşte Show TV, bu fırsatı gördü ve iyi bir hamle yaparak Oğlum dizisini geciktirmeden başlatıyor. Biri zengin, diğeri dar gelirli iki farklı ailede yetişen iki çocuğun üzerinden anlatılacak hikayesi ile Oğlum dizisi önemli mesajlar verecek.

Oğlum dizisi kadın izleyicilere gözünü dikti, şimdi sakız gibi uzayan Sadakatsiz dizisi düşünsün! 9

Ailelerin çocuklarına yaklaşım tarzına yönelik güçlü mesajlarının yanı sıra Oğlum dizisi etkileyici ve trajik olaylarla dolu bir dram yapımı olarak geliyor…

Dram dizilerini seven özellikle kadın izleyicileri hedefleyen Oğlum, bu noktada Sadakatsiz’in ana izleyici grubunu kendisine çekmek için çaba harcayacak.

Sadakatsiz dizisini ayakta tutan kadın izleyicilerin gücü oldu. Şimdi bu gücü Show TV, Oğlum dizisine çekmeye çalışacak.