Ana sayfa Dizi Fragmanları Oğlum dizisinde duygular kabaracak, Melike ile Efe karşılaşması yürek yakacak!

Oğlum dizisinde duygular kabaracak, Melike ile Efe karşılaşması yürek yakacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin bir umut hikayesini anlatan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Efe’nin serbest bırakıldığını öğrenen Melike, İlyas ve Ceren bir kez daha sarsılıyor. Çarşamba akşamları yayınlanan ve izleyenleri gözyaşı döktüren hikayesiyle Oğlum, sarsıcı sahnelere sahip bir dizi oldu.

Efe’nin evine döndüğü tanıtımda Demet, küçük çocuğu görmek için gittiğinde evden kaçtığını öğreniyor. Zeynep ve Tuğrul her yerde Efe’yi aramaya başlarken Efe, elinde çiçeklerle Melike’nin kapısını çalıyor. Efe ve Melike’nin karşı karşıya geleceği anlar şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Olay gününde Kaan’ın ağaçtan düştüğü Efe’nin ise Kaan kendine gelmeyince korkup kaçtığı gözler önüne serilirken Efe gittikten bir süre sonra Kaan’ın kendine gelmesi seyirciyi şoke etti. Bu sırada küçük çocuğu uzaktan başka birinin izlediği dikkat çekerken bu anlar yeniden “Kaan’ın katili kim?” sorusunu gündeme getirdi.

Altıncı bölüm finalinde ise iki ailenin de hayatını yeniden değiştirecek bir gelişme yaşandı. Efe serbest bırakıldı. Zeynep, oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşarken bu kararı duyan Melike ve İlyas’ın vereceği tepki merak konusu oldu.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle 23 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!