Ana sayfa Dizi Fragmanları Oğlum dizisinde herkes merakta, Kaan’ın katili Tuğrul mu?

Oğlum dizisinde herkes merakta, Kaan’ın katili Tuğrul mu?

tarafından ker_def

Show TV’nin farklı ve çarpıcı hikayesi ile ilgi gören Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un 11. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Bulut’un İlyas ve Melike’ye gerçekte kim olduğunu söylediği sahne izleyiciye heyecan yaşattı. Dizinin bir önceki bölümünde Kaan’ın katilinin Tuğrul olabileceğine yönelik işaretler vardı ve polislerin Tuğrul’u gözlatına alması heyecan yarattı.

Peki dizinin 11. yeni bölümünde başka neler olacak?Bulut’un Efe’nin dayısı olduğunu duyan İlyas ve Melike büyük bir şaşkınlık yaşarken verecekleri tepki ve bu durumun Sedef ile Bulut aşkını nasıl etkileyeceği akıllarda soru işaretleri bırakıyor. Oğlum dizisi 20 Nisan Çarşamba günü ekrana gelecek ve heyecan arttı. İşte yeni bölümden ilk fragman:

Oğlum dizisinin onuncu bölümünde; Polisler Tuğrul’u almak için eve gitti ancak Zeynep, Tuğrul’un Efe ile birlikte gittiğini söyledi. Tuğrul’un geç kalması üzerine telaşlanan Zeynep, Sedat’a durumu anlattı.

Sedat hemen duruma müdahale edince Efe’yle uzaklara gitmek için yola çıkan Tuğrul, polisler tarafından durduruldu. Tuğrul, cinayet şüphesiyle gözaltına alınırken bu anlara şahit olan Efe büyük korku yaşadı. “Kaan’ın katili Tuğrul mu?” sorusunun yanıtı büyük bir merakla bekleniyor.

Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.