Ana sayfa Dizi Analiz Oğlum dizisinde katil zanlısının Tuğrul olarak ortaya çıkması herkesi şaşırttı!

Oğlum dizisinde katil zanlısının Tuğrul olarak ortaya çıkması herkesi şaşırttı!

tarafından ker_def

Show TV’nin farklı ve çarpıcı hikayesi ile ilgi gören Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Polislerin, Tuğrul’u gözaltına almak için Zeynep’in kapısını çaldığı sahnede Sedat’ın sözleri herkesi şaşırtıyor.

Sedat, Tuğrul’u Kaan’ın cinayet şüphelisi olarak aradıklarını söylüyor. “Kaan’ın katili Tuğrul mu?” sorusunun yanıtı şimdiden büyük bir merak konusu oluyor. Feyyaz Duman’ın başarıyla canlandırdığı Tuğrul karakteri ile ilgili sır perdesinin gelecek hafta aralanması bekleniyor. 13 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan dizinin 10. bölümünden ilk fragman paylaşıldı:

Efe’yle tek başına konuşması gereken Zeynep, oğlundan olay günü yaşananları kendisine anlatmasını isteyince onun masum olduğuna emin oldu. Annesinden suçsuz olduğunu duyan Efe büyük bir sevinç yaşarken herkesin aradığı eldivenlerin de yerini söyledi.

Zeynep eldivenleri alıp polise teslim etmek için hemen harekete geçti ancak Tuğrul onlardan önce davrandı ve bulduğu eldivenleri yakarak yok etti. Seyirciyi şoke eden asıl gelişme ise final sahnesinde ekrana geldi. Kaan’ın ormanda karşılaştığı gizemli adamın Tuğrul olduğu ortaya çıktı. Bu anlar ise akıllara şu soruyu getirdi; “Kaan’ın katili Tuğrul mu?”

Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.