Ana sayfa Dizi Haberleri Oğlum dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Kubilay Aka tam set öncesi hastanelik oldu!

Oğlum dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Kubilay Aka tam set öncesi hastanelik oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin parlayan yıldızlarından Kubilay Aka çok yakında ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Show TV’de yayınlanacak Oğlum dizisinde rol almaya hazırlanan Kubilay Aka tam set öncesi talihsiz bir olay yaşadı ve hastanelik oldu.

Kubilay Aka’nın arkadaşlarıyla halı saha maç yaparken kaburgasını çatlattığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan yakışıklı oyuncu kısa süre gözlem altında tutulduktan sonra hastaneden taburcu edildi. Oyuncunun durumunun iyi olduğu, bir süre dinlenmesinin gerektiği öğrenildi.

Tam yeniden sete çıkacakken Kubilay Aka’nın yaşadığı bu kaza oldukça talihsiz bir durum oldu. Neyse ki yakışıklı oyuncunun çekimlere başlaması için herhangi bir engeli bulunmuyor. En son Aşk 101 ve Cam Tavanlar dizisiyle ekrana gelen oyuncu şimdi de Show TV için çekilecek Oğlum dizisinde rol almaya hazırlanıyor.

Oğlum dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Kubilay Aka tam set öncesi hastanelik oldu! 7

Daha önce Kara Para Aşk dizisinin yönetmenliğini üstlenen Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizi için hazırlıklar büyük bir titizlikle sürüyor. Dizinin çekimlerine çok yakında başlanacak. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Oğlum dizisinde Kubilay Aka’nın yanı sıra Songül Öden, Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Serhat Teoman ve Timur Acar gibi ünlü isimler yer alıyor.

Ay Yapım yapımcılığında çekilecek dizide Kubilay Aka, Songül Öden’in canlandıracağı Zeynep karakterinin kardeşi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. İki küçük çocuğun başından geçen üzücü olayların büyük bir dram havasında anlatılacağı Oğlum dizisinin Ocak ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Kubilay Aka, en son Star TV’de yayınlanan Cam Tavanlar dizisinde hüsran yaşamıştı. Başrolünde yer aldığı dizi reytinglerden başarısız sonuç alınca sekizinci bölümde final yapmıştı. Yönetmeni, yapımcısı ve başrol oyuncularıyla çok iddialı gelen Oğlum dizisinden beklentiler ise oldukça büyük.