Ana sayfa Sosyal Medya Öğretmen dizisinde bir müjde bir de can sıkan sorular!

Öğretmen dizisinde bir müjde bir de can sıkan sorular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pandemi nedeniyle ilk sezonu kısa süren dizilerden birisi de Öğretmen olmuştu. İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol’un başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici ilk 4 bölümü büyük ilgi gördü.

Aradan geçen 5 ayın ardından yeniden çalışmalara başlayan Öğretmen dizisi ekibi, yeni bölümleriyle yakında Fox Tv ekranında olacak. Dizinin ikinci sezonu için fragman yayınlandı. Akif öğretmenin etkileyici sözlerinin yer aldığı ve elinde silah tuttuğu bir binanın çatısındaki anlar bir hayli heyecanlıydı…

Gerçekleri açıklamaya hazırlanırken vurulan Akif öğretmen yere düştü. Etkileyici fragmanda dizinin yakında yayınlanacağı belirtiliyor. Ancak bu konuda bir soru işareti var.

Fox TV’de haftanın 7 günü için bir dizi var. Öğretmen yeni sezona hazırlanıyor ama hangi gün yayınlanacak? Fox TV yayınlanmakta olan başka bir dizisinden mi vazgeçecek? Yoksa aynı gün iki dizi mi yayınlayacak? Ya da prime-time yerine başka bir saatte mi ekrana getirilecek?

Bu ve benzeri sorular ise kafaları karıştırıyor. Öğretmen geçtiğimiz sezon Çarşamba akşamları yayınlanıyordu. Ancak şu sırada Sen Çal Kapımı Çarşambaları kapattı ve çok da iyi gidiyor.