Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisinde Ceren Moray şu işe bir el atsın artık!

Öğretmen dizisinde Ceren Moray şu işe bir el atsın artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle 3 haftadır buluşmakta olan Öğretmen dizisinin 4. yeni bölümü 25 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de ekrandaki yerini alacak. İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol’un başrollerinde yer aldığı dizide neler yaşanacağının detayları ortaya çıktı.

Ceren Moray’ın Zeynep karakteri ile dizinin ilk 3 bölümünde kısa süreler yer alması izleyicileri rahatsız etmişti. Oyuncuyu heyecanla bekleyen hayranları 4. bölümden itibaren Zeynep’in olayların içine girmesini ve ortaya çıkan düğümü çözmesini bekliyor.

Öğretmen dizisinde Ceren Moray şu işe bir el atsın artık! 8

Öğretmen dizisinin 4. bölümünde neler yaşanacak? Detaylar şöyle: Küçükkapı Lisesi’nde beş kişinin ölümünün ardından 12/A sınıfı iyice perişan haldedir ama Akif bir sonraki derse başlamıştır bile.

Soru; videoyu Mevsim’in çantasına kimin koyduğudur. Ateş suçlu olduğunu itiraf eder ama bunu neden yaptığını anlatmaz. Ateş bunu neden yaptığını anlatmayarak kimleri koruyordur?

Öğretmen dizisinde Ceren Moray şu işe bir el atsın artık! 9

Diğer yandan, Zeynep hastaneden taburcu olur. Akif’le ilgili birçok soru vardır kafasında. Yılmaz’la konuşmak için karakola gider ve olayları araştırmaya başlar.

Zeynep, 12/A sınıfını Akif Erdem’in elinden kurtarmak için bir şey yapacak mıdır?