Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisinde herkes ters köşe olacak!

Öğretmen dizisinde herkes ters köşe olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öğretmen dizisi 5. yeni bölümü ile 6 ay aradan sonra yeniden izleyicilerle buluşacak.Fox TV’de lik 4 bölümü büyük ilgi gören dizinin 5. yeni bölümü için 11 Ekim akşamı hasret sona erecek. Öğretmen dizisinin bir süredir çekimlerinin yapıldığı ve bölümlerin hazır olduğu biliniyordu. Peki neden yayınlanmıyordu?

İzleyiciler Fox TV’ye neden diziyi yayına almadığını sosyal medyadan sıklıkla sormuştu. Bunun sebebi kanalın 7 gün de dizisi olmasıydı. Ancak Savaşçı dizisinde bir aksama yaşandı. Çekimler henüz başlamadı ve Fox TV’de Pazar günleri Öğretmen dizisini yayınlama kararı aldı. İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Şerif Erol’un başrollerini paylaştığı dizi sonunda başlıyor…

Öğretmen dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandıkça heyecan da iyice artıyor. Uzun süredir diziyi bekleyenler sosyal medya mesajlarında çok mutlu ve heyecanlı olduklarını dile getiriyor.

Dizinin yayın gününün Pazar’a alınması da birçok dizi hayranını memnun etti. İlk 4 bölümü Çarşamba akşamları yayınlanan Öğretmen, Pazar günleri iyi performans sergilerse sezon sonuna kadar devam edecek. Planlama 36 bölüm üzerine yapılmıştı.

Öğretmen dizisinin 5. bölümünden yayınlanan fragmanda Akif öğretmen ile Zeynep öğretmen birlikte öğrencilerin karşısına çıkacak. Tam bir ters köşeye hazırlıklı olun. İşte yeni görüntüler: