Ana sayfa Dizi Fragmanları Öğretmen dizisinin akıbeti soru işaretleri ile dolu!

Öğretmen dizisinin akıbeti soru işaretleri ile dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlker Kaleli ve Ceren Moray’ı başrolde buluşturan Öğretmen dizisinde; Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Şerif Erol gibi önemli isimler de bulunuyor. Fox TV’nin dizisi pandemi öncesinde ilk 4 bölümüyle ekrana geldi ve büyük de ilgi gördü.

Orijinaline uygun bir şekilde ilerleyen dizinin 36 bölüm süreceğine yönelik Medyapım tarafından yapılan bir duyuru vardı. Yani dizi Mayıs 2021’de 36. bölümüyle birlikte veda edecek. Ancak Öğretmen dizisiyle ilgili kafalarda soru işaretleri var.

Her şeyden önce çekimlerin devam ettiği biliniyor ama ne zaman ekrana geleceği bilinmiyor. Zira Fox TV’nin haftanın 7 günü için de bir dizisi var ve şimdilik Öğretmen için açık bir pozisyon yok.

Peki dizi orijinal hikayesine uygun gidiyor ise nasıl 36 bölüm sürecek? Eğer orijinal diziye sadık kalınır ise 5 bölüm sonra Öğretmen dizisinin final yapması gerekecek.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bu kafa karışıklığını köşe yazısında dillendirdi?

İşte Koloğlu’nun yazısı:

“Öğretmen’in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İlker Kaleli, okulun çatı katında vuruluyor. Yapım için “Orijinaline uygun gidiyor” deniliyor. Bu durumda da “Beş bölüm sonra bitmesi lazım” diyorlar. Öte yandan 36 bölüme uzatılacağı söyleniyor. Hani vuruldu ama ölmedi, sonra bir daha vuruldu yine ölmedi, durumu mu olacak?

Bu arada şimdiye kadar olanlar için “Açık kanal, yerli dizi formatının dışına çıkabilmiş bir örnek oldu bu proje” diyelim. Bundan böyle ‘açık kanal, yerli dizi’ ile ‘platform yerli dizi ayrımı’ yapmak doğru bir saptama diye düşünüyorum.”