Ana sayfa Oğul dizisi konusu ve oyuncuları

Oğul dizisi konusu ve oyuncuları

tarafından ker_def

Oğul dizisi konusu ve oyuncuları 7

Oğul dizisi konusu ve oyuncuları

Oğul, Fox TV’nin başrollerini Ekin Mert Daymaz, Barış Falay ve Ataberk Mutlu’nun paylaşacağı dizidir.

Digiflame Productions’un yapımcılığını yaptığı yeni bir dizi projesi yaz aylarında yayın hayatına giriş yapmak için hazırlıklara başladı. İsmi Oğul olarak açıklanan yeni dizi projesinde sürpriz isimler bulunuyor. Henüz dizinin oyuncu kadrosunda 3 isim belirlenmiş olsa da güçlü bir kadroya sahip olacağı şimdiden izlenim yaratmış bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda şuan için Ekin Mert Daymaz, Barış Falat ve Ataberk Mutlu yer alacak.

Dizinin seyirci ile buluşmak için hazırlıkları sürüyor. Cast çalışmaları devam eden yeni dizinin çekimleri ise Karagül’e ev sahipliği yapan Şanlıurfa’nın ilçesi Halfeti’de yapılacak.

Barış Falay;
Türk oyuncu 1972 Balıkesir doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Cografya Fakültesi Tiyatro bölümünde eğitim almıştır. Aliye dizisindeki performansı ile ekranlarda tanınan deneyimli oyuncu Medcezir ve Paramparça dizilerinde şöhretini artırmayı başarmıştır.

Ekin Mert Daymaz
2 Aralık 1990 Hollanda doğumlu yetenekli oyuncu Haliç Üniversitesinde antrenörlük ve fitness okumaktadır. Best Model of World yarışmasında 3. olduktan sonra Not Defteri dizisinde kariyerine ilk adımını atmıştır. Son olarak Çilek Kokusu’nda rol alan Daymaz büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

Ataberk Mutlu
14 Haziran 2005 Tekirdağ doğumlu küçük yıldız oyuncu 1.18 boyunda ve 28 kilodadır. İkizler burcunda olan oyuncu İlkokul okumaktadır. Ataberk Mutlu Karadayı dizisiyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Son olarak Poyraz Karayel dizisinde Sinan karakterine hayat vermiştir.